Kultuuri- ja turismiministeerium võtab tööle 12 pidevat töötajat

kultuuri- ja turismiministeerium võtab töötajaid pidevalt tööle
kultuuri- ja turismiministeerium võtab töötajaid pidevalt tööle

Kappadokia piirkonna peadirektoraadi personalieeskirjade sätete kohaselt, mis võetakse tööle Cappadocia piirkonna presidentuuris, mis asub Kesk-Cappadocia piirkonna piires, Cappadocia Area presidentuuri personalieeskirjade sätete kohaselt, mis on nimetatud määruse kaheksanda artikli artikkel 375. Esimese lõigu kohaselt värvatakse 28 töötajat vastavalt (suulisele) eksamitulemusele, otsimata avaliku teenistuse eksamitulemust.


KASUTAMISMEETOD JA KOHALDAMISperiood

Taotlusi võetakse elektrooniliselt vastu ajavahemikul 30/07/2020 - 17/08/2020. Kandidaadid, kes soovivad eksamit teha, leiate ministeeriumi veebisaidilt (http://www.ktb.gov.tr) teevad oma avaldused kodulehel oleva lingi pealkirjaga "Eksami taotluste süsteem". Kandidaadid peaksid enne vajalike toimingute tegemist tutvuma samal lehel avaldatud eksamitaotluste juhendiga, et vältida probleeme.

Eksamitaotlused algavad 30. juulil 07 "Eksamitaotluste süsteemi" kaudu ja suletakse 2020. augustil 17 kell 08:2020. Pärast seda kuupäeva süsteemi ei avata ja rakendusi, mida ei tehta elektrooniliselt, vastu ei võeta.

Elektrooniliselt kandideerivad kandidaadid Cappadocia Field Presidendi pideva töötajate personali taotlusvormi märgistatud väljatrükiga, mis on võetud eksamitaotluste süsteemi kaudu, ja süsteemi üles laaditud töökogemusega seotud dokumendid, ministeeriumi personalidirektoraadile aadressil "Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 50 100.Yil - ANKAR". See tuleb tarnida isiklikult või posti teel kuni töö lõpuni 28.

Postituse hilinemist ei võeta arvesse. Kui märja allkirjaga ja ametialase kogemusega seotud dokumendivormi ei registreerita ministeeriumi dokumentide üldises registreerimissüsteemis kuni 28 kella 08-ni, loetakse avaldus vastuvõetuks. Lisaks ei töödelda puuduva teabe ja dokumentidega taotlusi.

Taotlejaid, kes leitakse, et nad ei vasta ühelegi nõutud tingimustele, ei hinnata.
Kandidaatide nimekiri, kes sooritavad sisseastumiseksami, tehakse teatavaks ministeeriumi veebisaidil 11/09/2020. Taotlejatele, kes ei saa eksami sooritamise õigust, eraldi teatist ei väljastata.

Kandidaadid saavad sisseastumiseksami sooritajate nimekirja kaevata viie tööpäeva jooksul (kuni 18/09/2020) ministeeriumi veebisaidil kirjalikult personali peadirektoraadile.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar