Metsanduse peadirektoraat värbab 700 alalist töötajat

Metsanduse peadirektoraat võtab tööle alalisi töötajaid
Metsanduse peadirektoraat võtab tööle alalisi töötajaid

Kooskõlas avaliku sektori asutuste ja organisatsioonide palgatöötajatele kohaldatavate menetluste ja põhimõtete määruse sätetega on metsanduse peadirektoraadi provintsiorganisatsioonis ehitusmasinate operaator 200, teehöövel 200, ekskavaatoriettevõtja 200, buldooseroperaator 60 ja traktorioperaator 40 Värvatakse 700 alalist töötajat (alalist).


Kandidaatide üld- ja eritingimused ning muu teave täpsustatakse İŞKURi avatud töökuulutustes. Need teadaanded avaldatakse İŞKUR-is ajavahemikus 04-10 / 08/2020. Kandidaadid, kes vastavad teadaandes esitatud tingimustele, esitavad oma avalduse İŞKURi kaudu teadaande ajal.

Suulisele ja rakenduseksamile kutsutakse kandidaate, seda on 4 (neli) korda rohkem kui töökuulutuses märgitud ametikohtade arv. Need kandidaadid määratakse vastavalt notarile loosimise tulemusele. Loosi koht ja kuupäev täpsustatakse İŞKURi avatud töökuulutuses ja see tehakse teatavaks ka vastava metsanduse piirkondliku direktoraadi veebisaidil. Seoses sellega ei saadeta kandidaatide aadressidele kirjalikku teatist. Kõigi väljakuulutatavate ametikohtade katseaeg on vastavalt tööseadusele nr 4857 kaks kuud. Kogu värbamisprotsessi puudutav teave, kandidaatidelt nõutavad dokumendid ning suulise ja rakendusliku eksami toimumise koht ja kuupäev tehakse teatavaks piirkondlike direktoraatide veebisaidil. Kandidaatide taotlusi, mille puhul on arusaadavalt nõudmistingimusi mitte täidetud, võib administratsioon teatamise, vahetuse, läbivaatamise ja ametisse nimetamise igas etapis lõpetada.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar