UZMARi harjutus Aliağa Nemruti lahel SOCARi terminalis

uzmar aliaga nemrut pidas pimedas jalgpalliterminalis õppuse
uzmar aliaga nemrut pidas pimedas jalgpalliterminalis õppuse

Aliağa Nemruti lahes asuv SOCARi terminal viis volitatud organisatsiooni UZMAR Shipping koordineerimisel läbi suvise reostuse hädaolukorra lahendamise õppuse.


Stsenaariumi poolt loodud reostus; Seda hoiti kontrolli all, kasutades tõket ja muid lisaseadmeid, mis paiknevad terminalis. Kogumis- ja ladustamistoimingud viidi läbi meresõidukite, kaabitsate ja hoiumahutite abil ning stsenaariumi kohaselt kogutud jäätmed saadeti litsentseeritud jäätmete vastuvõtukohtadesse.

Õppus viidi UZMARi ja SOCARi terminali ametnike operatiivjuhtimisel läbi umbes 2 tunniga. Selle harjutusega nähti taas, et UZMARi ja SOCAR Terminali vaheline koostöö, suhtlus ja koordineerimine on väga hea ning et ta on valmis terminalis tekkida võiva reostuse jaoks.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar