Akçaray rööpad lihvitakse mugavaks teekonnaks

Akcaray rööpad jahvatatakse mugavaks teekonnaks
Akcaray rööpad jahvatatakse mugavaks teekonnaks

Kocaeli Metropolitan Municipal sidusettevõte TransportPark A.Ş. Akçaray käitatavate rööbaste pikkus on 21 tuhat 200 meetrit. Tänu lihvimisele saadakse mugavam reisimine.

On aeg raudteehoolduseks


Sageli eelistatakse Akçaray, mille Kocaeli pealinna omavalitsus andis 2017. aastal Kocaeli elanike teenistusse. Selle avamise esimesel aastal täheldatakse, et teenus, mida pakutakse oodatust rohkem reisijaid vedades, jätkub kiiret, mugavat ja õigeaegselt liikumist ühest linna otsast teise. Kocaeli, eelistatuima ühistranspordivahendi Akçaray rööpad on samuti hakanud kuluma. Rööbastel TransportationParki inseneride poolt läbi viidud tehnilise läbivaatuse tulemusel tehti kindlaks, et rööpa hooldamise aeg on kätte jõudnud.

GRINDING TÖÖ võtab 20 päeva

Rangete uuringute tulemusel on meie linnas 20 päeva protsessi teostav rööplihvimisriist. Tänu lihvimisele; Väheneb trammi rööbimüra, kaotatakse lainetus, tagatakse energiasääst, vibratsioonid, ratta hõõrdumised, rööpadefektid minimeeritakse ja pealisehituse eluiga väheneb.

HÕLMIMISMENETLUS kahes etapis

Akçaray raudteekaitse lihvimisprotsess, mille viib läbi Suurlinna piirkond, toimub kahes etapis. Kui esimene etapp toimub liinil, mida kasutatakse aktiivselt neli aastat, siis teine ​​etapp toimub iga 2 miljoni tonni järel. Tänu 1-aastasele reisijateveoteenusele viiakse Akçaray lihvimisprotsessiga mugava reisi kvaliteet, mis on ületanud 4 miljonit tonni, kõrgeimatesse punktidesse.

7 augustis algab reedel reedel

Rööpakaitse lihvimisprotsess algab Akçaray ladustamisalast reedel, 7. augustil. Spetsiaalselt rööbastele kaitsev lihvimisriist viib kogu 21-meetrise liini hoolduse kokku 200 päevaga. Hooldusprotsess algab iga päev liinil 20:01.00 ja lõpeb hommikul kell 05.00:XNUMX.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar