Baskil Kutsekeskkooli raudteesüsteemid saavad mehaanikaprogrammi 30 õpilast

Baskil myo raudteesüsteem viib õpilased mehaanikaprogrammi
Baskil myo raudteesüsteem viib õpilased mehaanikaprogrammi

Baskili ametikool võtab raudteesüsteemide mehhanismi programmi vastu 30 õpilast: Elazıği Baskili rajooni Fırati ülikooli rektoraadiga seotud Baskili ametikool võtab 30 õpilast vastu rööbaste süsteemi mehhanismiprogrammi.


Kõrghariduse nõukogu (YÖK) määratud kvootide piires võetakse vastloodud raudteesüsteemide machinismi programmi vastu kokku 30 tudengit, 20 aianduse osakonda ja 30 Fırati ülikooli asutuses paiknevate alternatiivsete energiaressursside tehnoloogia osakonda.

Eelistusjuhendis avaldati Baskil ametikooli äsja avatud raudteesüsteemide masinistide programm ning aianduse ja alternatiivsete energiaressursside tehnoloogia osakonnad. Õpilased saavad neid osakondi valida õppeaastal 2020-2021.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar