Beyoğlu tänava sild saab 4 rada

Sild saab olema Beyoglu tänaval
Sild saab olema Beyoglu tänaval

Kocaeli suurlinnavalitsus, mis püüab pakkuda Kocaeli elanikele mugavat ja mugavat elu mõistmisega, mis viib inimesi kesklinna, jätkab oma töid katkestusteta. Selles kontekstis jätkab Büyükşehir, kes valib sobivad perioodid, et kodanikud selle teostest mõjutatud ei saaks, oma projekte kohe pärast Eid al-Adha puhkust.

KASUTATAKSE ALTERNATIIVSET marsruuti


Başiskele rajooni Yeniköy Merkez Mahallesi Beyoğlu tänava pealisehitustööde raames ehitatakse olemasolev 2-rajaline sild lammutades uus 4-rajaline sild. Sel põhjusel suunatakse Beyoğlu tänaval liikluse voog uuringute ajal alternatiivsele marsruudile. Vedu, kuni sild on üle Kolej cd. - Cevizlik cd. - Harmanlık cd. - Marsruudile pakutakse draama tänavat.

24 KASUTATAVAT ESIMENE VAALI

Uus neljarealine sild on 20 meetrit lai ja 19 meetrit pikk. Uuel sillal kasutatakse 228 puuritud 80 meetri ja 24 cm läbimõõduga vaia ja 22 monteeritavat tala pikkusega 17 meetrit. Lisaks toodetakse raudbetoonist ja tekibetoonist 70 tonni rauda, ​​600 m3 betooni, asfaltkatteid, kaitsepiiret ja jalakäijate piirdeid.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar