Izmitis Hiinast väljuv 1056-meetrine plokkrong

rongist alustav blokeeriv rong on izmitis
rongist alustav blokeeriv rong on izmitis

Baku-Thbilisi-Kars (BTK) kui Hiinast välja suunatud üle 1056 meetri pikkune raudteeliini, mida nimetatakse ka keskkoridori raudteeliiniks, on tähtsaim osa jõudnud 5 kvartali kaugusel rongist Türki.


Hiina hiiglaslikust rongist õigesti 20. juulil Türgis, Gruusias / 30. juulil 2020 tähistas Ahilkelek 09.00 Karsit, Gruusia / Ahilkelek Köseköy / Izmiti rajad hõlmasid tavapäraselt 70 tunni asemel tolliprotseduure Ta valmis selle 52 tunniga ja kordas oma vana rekord.

01 tonni kaaluval rongil, mis koosneb 2020 konteinerist ja mis saabub Köseköysse 9.00. augustil 50 kell 1.992:1.056, on pikim impordirong, mis läbib Bakuu-Thbilisi-Karsi raudteeliini pikkusega XNUMX XNUMX meetrit.

Rong, kuhu laaditakse 50-jalad 40-jaladised konteinerid, sisaldab peamiselt meditsiiniseadmeid, näiteks elektroonikaseadmeid ja maske, ning ka 4 konteinerit Saksamaalt ja Itaaliast.

Sino-Izmiti vedu väheneb 10 päeva pärast

Baku-Thbilisi-Kars ja "Keskkoridor" läbi Hiina (Xi'an) - Türgi (Izmit-Kosekoy), mis hiljuti rongi marsruudil lendavad, on plaanitud läbida keskmiselt 10 päeva.

- Türgi 100 aastat Hiinas sõidab järgmisel aastal uuesti 200 plokirongi

Muud eesmärgid hõlmavad 100 treeninguploki korraldamist kaks korda nädalas ja 200 koolitusteplokki igal aastal järgmisel aastal.

Hiina kavatseb 30 protsenti raudtee-kaubaveost Euroopasse suunata Venemaa kaudu Lähis-Koridori. Nii viidati sellele Hiina-Venemaa (Siberi) põhjajoonele - 5 Euroopat, mis realiseeriti igal aastal Valgevene kaudu tuhat 500 rong tegi liikumist esiteks tuhat aastat, siis tuleb seda vedada läbi Türgi tuhat 500 korda, kui seda öeldakse.

Uusi plaate oodates

TCDD Transpordi peadirektoraat jätkab koostööd piirkonna riikidega, et muuta BTK ja Keskkoridor (TITR-Trans Caspian International Transport Association) aktiivsemaks koostöös transpordi- ja taristuministeeriumiga.

TCDD Tasimacilik vähendab koostöös kaubandusministeeriumi tolli peadirektoraadiga tolliprotseduuride arvu 10–15 minutini ühe rongi kohta, samas kui BTK tagab ühiste tariifide rakendamise vastavalt turutingimustele marsruudiriikidega sõlmitud lepingutega. Nende eeskirjadega loodetakse BTK ja keskkoridori suurenevas kaubaveos palju uusi rekordeid.

Kiiruserekord purunes 12 päevaga

Nagu te mäletate, korraldas Kaspia mere rahvusvaheline transpordikoridori konsortsium Xi'ani keskpunkti Köseköy / Izmiti (Türgi) kaudu kolmanda rongijaama, kuni ta purustas kiiruserekordi kahel teel. Rong jõudis Izmit Köseköy jaama 12 päeva pärast Khorgozi-Kasahstani (Altınkol) piiri ületamist Khorgozi (Hiina) piiriületuspunktis.

Aserbaidžaani Bakuust Konteinerite käitlemise sadamasse Beyuk-cut'i jaama asemel on tavapärase 24-tunnise rekordtaseme asemel 14 tunni jooksul näha 70 tunni asemel tavaliselt Türgi suusarajad. Türgi konteinerrong oli ületanud 50 tundi. Kommertskiirus, mis oli nendel vedudel keskmiselt 28 kilomeetrit, kasvas 42 kilomeetrini.

n tee Türgi 6. ja 7. rongi juurde koos mõne Marmaray raudteevaguniga läbi Istanbuli klotside /Halkalıtoimetatakse sealt Euroopasse.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar