İ UnderKURi kaitse all olevate laste karjääritugi

Kaitse all olevate laste karjääritugi
Kaitse all olevate laste karjääritugi

Pere-, töö- ja sotsiaalteenuste minister Zehra Zumrut Selcuk, "Türgi ettevõtjate liit (TEO) ja lasteteenuste peadirektoraat toetavad meie kaitse all olevate 13-18-aastaste laste karjääriplaneerimise ettevalmistamisel neid tulevikuks." ütles.


Minister Selçuk ütles, et nad viivad lasteasutustes läbi õpinguid 13–18-aastastele lastele, et saada tööd ja ametit ning koostada oma karjääriplaanid institutsionaalsel tasemel. Märkides, et nad valmistavad lapsi koostöös İŞKURi ja lasteteenuste peadirektoraadiga ette tulevikuks, ütles Selçuk: „Selle raames on 13–18-aastaste laste sobitamine meie İŞKURi provintsidirektoraatides töötavate töö- ja kutsenõustajatega. ning osutades neile organisatsioonidele perioodiliste ajavahemike järel kohapealset tuge, suunatakse lapsed nende huvide ja võimete kohasele kursusele ning neile osutatakse nõustamisteenuseid. Sel moel saab iga riikliku kaitse all olev laps töö- ja kutsenõustaja. ” kasutas väljendit.

"Töö- ja kutsenõustajad jälgivad 2 tuhat 899 last"

Minister Selçuk teatas, et nad plaanivad pakkuda nõustamisteenuseid kokku 13 töö- ja kutsenõustajaga 18 lapsele vanuses 2-899 aastat kõigis provintsides, kus asuvad ODODEMid ja ÇES, ning teatasid, et nad alustasid sel viisil tööd juulist. Juhides tähelepanu sellele, et lapsed astuvad õigema suuna suunas tugevamad sammud tulevikku, ütles Selçuk:

„Meie lapsed on kaitse all; Ametialaste huvide, võimete ja oskuste toetamine ja arendamine on üks teemadest, millele keskendume tundlikult. Meie eesmärkide hulka kuulub kaitse all olevate, kuid erinevatel põhjustel formaalses hariduses mitteosalevate laste kutseoskuste parandamine, karjääriplaneerimise efektiivne kavandamine ja kutseõppekursuste avamine nende huvide ja oskuste jaoks. Jälgime neid lapsi tähelepanelikult tehnilise infrastruktuuri töödega, mille oleme loonud tagamaks, et meie kaitstud lapsed jälgivad juhendamisprotsessi. "sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar