Parima tööandja auhind Otokar Türgis

Parim tööandja autasustas turkiyeniniga uusi luksusbusse
Foto: Hibya

Türgi juhtiv auto- ja kaitsetööstusettevõte Otokar, maailma juhtiv inimressursside ja juhtimiskonsultatsioonide ettevõte, mis viis läbi Kincentricu "Kincentric Best Employers 2019" uurimise all oleva "Türgi parima tööandja" auhinna. Otokar, kuhu kuulub 32 ettevõtet eri sektoritest, on "Türgi parimad tööandjad" üks kolmest nimekirjas olnud autofirmast, samal ajal kui börsiettevõtted olid ainus kaitsetööstus.


Koc Grupi ettevõte Otokar, maailma juhtivate ettevõtete valdkonna inimressursside ja juhtimiskonsultatsioonid, mille tänavune 13. korda korraldas Kincentric, esines "Kincentric Best Employers 2019" uuringu "Türgi parima tööandja" auhinna raames. ettevõtte töötajate hinnangud valguses koostatud nimekirjas, mis pakub töötajatele 32 ettevõtte parimat töökeskkonda ja töökogemust - "Türgi parim tööandja" vääris seda.

Uurimistöös hinnati ettevõtteid kolmes kategoorias: "Juhtivad juhid", "Agility" ja "Talent Focus". Otokar, "Türgi parimate tööandjate" nimekiri, asub ühes kolmest autotööstusettevõttest, samas kui loendisse kandmise õigus oli ainus kaitsetööstuse ettevõte.

Seoses Otokari parima tööandja valimisega ütles Otokari peadirektor Serdar Görgüç: „Alates asutamisest oleme astunud olulisi samme ettevõtteks saamise suunas, kus domineerib vastastikune usaldus ja austus ning osalemine ja mitmekesisuse väärtus. See loob meie töötajate arenguks igasuguseid võimalusi; luues uhke töökeskkonna, toetame neid igas olukorras nende potentsiaali paljastamiseks. Otokari perekonnana oleme uhked, et oleme inimressursi valdkonnas tehtud pingutuste tulemusel parimate tööandjate hulka. ”

Hibya uudisteagentuursohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar