Adalar elektrisõiduki tariif on välja kuulutatud

Adalar elektrisõiduki tariif on välja kuulutatud
Adalar elektrisõiduki tariif on välja kuulutatud

Aastaid arutatud vaarao transpordi asemel on täna oma lende alustanud IMMi keskkonnasõbralikud elektrisõidukid, mis pakuvad Adalaris massitransporti.


Istanbuli suurlinnavalitsus (IMM) lahendas Istanbuli olulise probleemi, lõpetades hobuste vedude vedu, mis põhjustas sadade hobuste surma. Elektriautosid, mis pakuvad Adalaris vagunite asemel sisetransporti, hakati kõigepealt teenindama Büyükadas.

IETT LINNAD JA TASUD TARIFID

Samuti on selgeks saanud IETT saartel teenindatavad liinid. Büyükada liin, mis töötab koodiga BA-1, teenib marsruudil Çarşı-Tepeköy-Kadıyoran, liin koodiga BA-2 marsruudil Çarşı-Maden-Nizam ja liin koodiga BA-3 Lunaparki väljak-Büyüktur liinil. Liin HA-1 opereerib liinil Çarşı-Akçakoca-tuletõrje Heybeliadas ja liin HA-2 kulgeb marsruudil Çarşı-Çamlimanı. Liin BU-1 opereerib Burgazada liinil Çarşı-Kalpazankaya. Liin KA-1 hakkab kulgema Kınalıada linnas Çarşı ja Narcicegi vahel.

Transpordi koordineerimise direktoraadi (UKOME) otsusega kuulutati eelmisel nädalal välja ka saartel teenindatavate sõidukite piletihinnad. Tariifi kohaselt maksavad Adakarti omanikud 13-liikmelise elektrisõidukiga lendude eest 3 liiri 50 senti. Reisijad, kellel pole Adakartit ja kes hakkavad kasutama Istanbulcardi, maksavad tasu 12 TL.

Ada Taksos makstakse saarlaste taksomeetri avamistasu 5 liiri ning 3 liiri ja 10 hei kilomeetri kohta. Turistide jaoks määrati avamistasuks 15 liiri ja kilomeetri eest makstavaks lõivuks 12 liiri.

KOOS 60 SÕIDUKIT KOKKU

Kokku hakkab saartel teenindama 40 13 + 1 sõiduautot ja 20 3 + 1 sõiduautot. Elektrisõidukid, mis mahutavad 13 reisijat, võivad läbida 40 kilomeetrit. Lisaks on sõidukitel täielik 20-kraadine kaldenurk. Maksimaalselt 25-kilomeetrise sõiduki laadimisaeg on 9 tundi.

Sõidukid, mis mahutavad 3 reisijat ja toimivad Islandi taksona, on samuti 40 kilomeetri pikkused. 20-kraadise tõusunurgaga sõidukid laadivad umbes 7 tunniga. IETT pakub Adalaris katkematut teenust koos pakutavate varupatareidega.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar