TCDD avaldus TULOMSAS Landi kohta

TCDD seletus TULOMSAS Landi kohta
TCDD seletus TULOMSAS Landi kohta

TCDD lükkas ümber uudised TÜLOMSAŞ 123-hektarise maa kohta Eskişehiris ja Utku Çakırözeri avalduse kohta. TCDD teise piirkondliku direktoraadi avalduses tehti järgmised avaldused:


Me pidasime vajalikuks teha parandusi seoses mõne ajakirjanduse meedias avaldatud ebareaalse teabega, mille sisu on „TÜLOMSAŞ 123-hektarilise maa-ala tsoneeringumuudatuse pakkumismenetluse avamine“ ja koostootmisjaama Eskişehir asetäitja hr Utku Çakırözeri avaldused, mida ajakirjandus kajastab valeandmetega.

Eskişehiri pealinna omavalitsuse ja TCDD vahel sõlmiti protokoll 28.01.2014. Ehkki otsustati, et Eskişehiri jaama basseini piirkonnas asuva ala 1/1000 ulatusega rakendustsoonide kava tehti protokolli reguleerimisalas Eskişehir Metropolitan Municipality, ei koostanud seda Eskişehir Metropolitan Municipality.

Turvasüsteemide jaoks nagu jaamaala ja raudtee suletud lõigu valgustuse, elektrienergia vajaduse ja ventilatsiooni jaoks hädavajalike tehniliste hoonete ehitamine on alanud, kuid Tepebaşı vald on rajoonide omavalitsuste lubade alusel litsentsimistööde tõttu meie konstruktsioonid pitseerinud. Põhjendusena näidati 1/1000 skaleeritud tsoneerimiskavade puudumist.

Tepebaşı vald on palunud meil koostada 1/1000 ulatusega tsoneerimise rakendusplaan. Eespool nimetatud pakkumismenetluse eesmärk on likvideerida tekkinud probleemid, tehes 1.234.373 ruutmeetri suuruse ja nr 980 maatüki 17 Eskişehiri jaama põllul tsooni tsoneerimise rakenduskava.

Jaoskonna piirkond, mida on nimetatud uudistes ja hr Çakırözeri põhjendamatutes nõuetes, ei muuda TÜLOMSAŞ maa-alal asuva jaama piirkonna olemust ning see jääb praeguse olukorraga sarnaselt „avaliku teeninduse” alaks. Aastaid raudteesektoris teeninud TÜLOMSAŞ, kus meie riiki on pärast pikka perioodi tehtud suuri investeeringuid, pakub nüüdsest raudteesektorile suuremaid teenuseid.

Uudiste sisu ja väited, mis on esitatud meilt mingit teavet küsimata ja mille eesmärk on selgelt suunata avalikkust vääral, vääral ja eelarvamustevastasel viisil, ei ole kuidagi kooskõlas erapooletu ajakirjanduse mõistmisega, mille ülesandeks on täpse ja erapooletu teabe edastamine. Lisaks on ebareaalsed ja moonutavad hr Çakırözeri avaldused, mille kohaselt tsoonimuudatust tehti ilma Eskişehiri metropoliidi omavalitsust ja Tepebaşı linnavalitsust teavitamata.

Meenutame avalikkusele, et suurlinna omavalitsus, kes nõudis ja ei teinud muudatusi tsoneeringukavas, ja Tepebaşı vald, kes pitsitas meie konstruktsioone, kuuluvad samasse parteisse ja et see infosaastet paljastav juhtum on tõendusmaterjal lahusoleku kohta vastavate omavalitsuste ja vastava partei asetäitjate vahel. .sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar