KARDEMİRis hakkasid tööle kodumaised ja riiklikud vedurid

KARDEMİRis hakkasid tööle kodumaised ja riiklikud vedurid
KARDEMİRis hakkasid tööle kodumaised ja riiklikud vedurid

Karabüki raua- ja terasetehased (KARDEMİR), Türgi vedurite ja mootoritööstus Inc. (TÜLOMSAŞ) hakkas kasutama kodumaiste rajatiste abil toodetud vedureid.


Meie ettevõte, mille eesmärk on suurendada kodumaist ja rahvuslikku tootmist, vastab oma vajadustele selles suunas, kasutades kodumaiseid ja riiklikke rajatisi. Türgi vedurite ja mootoritööstus Inc. (TÜLOMSAŞ) hakati kasutama kohalikul viisil toodetud ja meie tehase piirkonda saabuvaid vedureid.

Meie vedurid korraldasid tseremoonial paraadi, kus võtsid osa meie direktorite nõukogu esimees Mustafa Yolbulan ja meie juhatuse liikmed, meie peadirektor Necdet Utkanlar ja meie kõrgem juhtkond. Ohver tapeti soovidega olla kasulik meie vedude direktoraadile eraldatud diisel-elektriliste veduritega.

Väites, et nad töötavad päeval ja öösel, et vähendada meie ettevõtte ja meie riigi välissõltuvust, avaldas direktorite nõukogu esimees Yolbulan, et nad usuvad täielikult meie riigi tootmis- ja insenerivõimetesse ning loodavad, et see omandamine on eeskujuks kõigile sektoritele.

Lisaks avasime täna oma järjekordse investeeringu - õhuliini. Liin pikkusega 950 meetrit ja kandevõimega 1500 amprit annab ülekande meie jaama ja sulatuspunkti vahel.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar