KIA suvevõimalused jätkuvad

kia suvevõimalused jätkuvad
kia suvevõimalused jätkuvad

Augusti kampaania raames pakub KIA Rio ja Stonici mudelit 50 tuhande TL ja 18 kuu pikkuse intressimääraga 0,69 protsenti, samas kui Picanto mudel pakub 40 tuhande TL ja 18 kuu 0,69 protsendi intressieelist. Bongo, VKEde kaaslane, ootab huvilisi 0-protsendilise huviga volitatud müügipunktides.


Need, kes soovivad enne suve lõppu omada uut KIA-d, leiavad võimaluse saada kasu alternatiivsetest maksevõimalustest vastavalt eelistatud finantseerimisasutusele.

KIA jätkab oma kampaaniaid, mis meeldivad neile, kes soovivad augustis autot omada, aeglustamata. Kia; Kampaania raames, mis hõlmab selliseid populaarseid mudeleid nagu Sportage, Stonic, XCeed, Rio, Picanto, Ceed, Niro ja Bongo, lükatakse kuni 6 kuu pikkuseid edasilükatud maksevõimalusi ja soodsad intressivõimalused neid, kes soovivad enne suve lõppu uut autot osta KIA volitatud müügipunktides.

Maastur tegeleb KIA-st

Augusti erikampaania raames ootab KIA lipulaev Sportage linnamaasturite austajaid intressimääraga 100 protsenti 18 kuuks 0,69 tuhande TL eest kuni kuu lõpuni. Kõrgtehnoloogiaga tunnustatud XCeed, mis annab traditsioonilistele maasturimudelitele uue hingamise, pakutakse tarbijatele intressimääraga 70.000 protsenti 18 kuuks 0,69 XNUMX TL eest kuni augusti lõpuni.

Niro, millel on oma hübriidmootoriga maasturiklassi kõige atraktiivsem disain, müüakse augusti lõpuni 70 tuhande TL eest 18 kuu jooksul intressimääraga 0,69%. B-maasturite segmendis tähelepanu oma eripärase stiiliga tähelepanu juhtivale Stonicule pakutakse augustis müügiks võimalust saada 50 protsenti 18 kuuks 0,59 tuhande TL eest.

Spetsiaalsed tähtaja ja intressieelised augustiks

Picanto, mis tõmbab tähelepanu oma dünaamilise kujunduse ja A-segmendi suure sisemise mahuga, eristub suurepärase turvalisuse, klassi juhtiv sisemise mahu ja madala kütusekulu poolest, intressimäär on 40 protsenti 18 kuuks 0,69 tuhat TL ja Rio on 50 tuhat TL 18 kuuks. vastab oma tarbijatele kogu intressimääraga 0,69 protsenti Ceedit, ühte C-tüüpi luukpära segmendi tugevat mudelit, pakutakse müügiks intressimääraga 70% 18 kuuks 0,69 tuhande TL eest kuni augusti lõpuni.

Suure kandevõime, võimsa mootorivõimaluse ja aerodünaamilise stiili tõttu ootab Bongo, mis on VKEde valik, KIA volitatud edasimüüjate juures oma uusi omanikke, määraga 40 protsenti 12 kuuks 0 tuhat TL kuni augusti lõpuni.

Maksevõimalused vastavalt eelarvele

KIA pakub ka alternatiivseid maksetingimusi vastavalt tarbija eelistatavale finantseerimisasutusele. Need, kes soovivad omada KIA-d, saavad oma makseplaani teha Koç Finance'i kanali kaudu ja saada kasu 6-kuulise edasilükatud maksekampaaniast ning alustada maksega 2021. aasta märtsis.

Need, kes eelistavad Garanti Panka või Teb Cetelemi, saavad maksega alustada novembris, lükates osamaksete tasumisega edasi 3 kuud.

Teisalt pakutakse KIA kerge tarbesõidukis Bongos Garanti Panga laenuvõimalust üks kord aastas.

Hibya uudisteagentuursohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar