Kodused autod TOGG on suurenenud huvi Kocaelis asuva teabeorgani vastu

kodumaised autod lülitavad huvi toilis bilisimi orgu
Foto: tööstus- ja tehnoloogiaministeerium

IT-oru positsioneerimine Kocaelis, Türgi autos, ei pääsenud maailmakuulsa autohiiglase tähelepanust. Ettevõttest, kes soovivad orus osaleda, on pärast auto kasutuselevõttu detsembris kasvanud 50 protsenti. Tööstus- ja tehnoloogiaminister Mustafa Varank väitis, et orust on saanud autotööstuse tõmbekeskus, öeldes, et EDAG, millel on autotööstuses oluline positsioon, asus selle orgu. Taas sõlmiti leping FEV-iga, kes on üks rahvusvahelistest ettevõtetest. ” ütles.

KOLMANDATUD KORRUS


2019. aasta juulis Bursa Gemliku tehases asuv Türgi autoettevõtete grupp (TOGG) tegi ettekande kohaliku ja riikliku auto esimese viske lõpus, mida elavdati Informatics Valley peakorteris.

Ökosüsteem on loomisel

Kocaelis, kus org asub, ja Bursas, kus tehas asub, hakkas moodustuma elektriliste ja autonoomsete sõidukitega seotud ökosüsteem. Rahvusvahelised tehnoloogiaettevõtted, kes on üks TOGG sidusrühmi või kes tahavad tootmisprotsessides osaleda, tulid Bilisim Vadisi ja avasid ükshaaval oma kontorid.

TARVITÖÖSTUS PÖÖRDub

Tööstus- ja tehnoloogiaminister Mustafa Varank ütles, et nende eesmärk on esimese elektrilise ja ainsa maasturi mudeli jaoks 2022. aasta viimases veerandis riba eemaldamine Euroopast: „Panustame oma riigi tarnetööstuse ümberkujundamisse, rakendades elektrilist ja ühendatud liikuvust, mis ei saasta keskkonda.“ ütles.

112-le suurenenud ettevõtete arv

Ministrid tuletasid meelde, et Türgi Varanki autode tehnoloogiabaasi IT-oru "Alates eelmise aasta detsembrist tutvustas ettevõte eesmist ekraanitööriista, mille kohaselt on oru rakenduste arv kasvanud 50 protsenti. Residentidest ettevõtete arv on suurenenud 79-lt 112-le. Sellest kohast on saanud autotööstust teenindavate rahvusvaheliste tehnoloogiaettevõtete tõmbekeskus. Oma koha orus võttis EDAG, millel on autotööstuses oluline positsioon. Taas sõlmiti leping FEV-iga, kes on üks rahvusvahelistest ettevõtetest. ” ütles.

Luuakse 100 MILJONI LIRA FOND

Minister Varank märkis, et nad soovivad muuta informaatika oru tehnoloogiapõhise ettevõtluse keskuseks, öeldes: „Oleme alustanud selle eesmärgi nimel 100 miljoni liiri riskikapitali investeerimisfondi loomist. Tahame selle fondi abil hinnata projekte sellistes valdkondades nagu transport, kommunikatsioon, asjade internet, rahandus, küberturvalisus, robootika ja automatiseerimine. ” ta rääkis.

MAAILMAMAAILISED ETTEVÕTTED

Rahvusvaheline inseneriettevõte EDAG pakub inseneriteenuseid nii sõidukitootjatele kui ka tehnoloogiliselt arenenud autotarnijatele. Ettevõttel on umbes 60 kontorist koosnev ülemaailmne võrk maailma juhtivates autotööstuskeskustes. FEV, üks ülemaailmse autotööstuse olulisi osalejaid, viib läbi uuringuid ka mootorite, jõuülekande ja sõidukitehnika osas. See pakub arenenud inseneriteenuseid projekteerimise, simulatsiooni, tarkvara, kalibreerimise, elektriliste ja arukate sõidukite süsteemide ning hariduse valdkonnas.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar