Manisa vana garaaži avatud autoturg avatakse vastavalt meetmetele

Manisa vana garaaž avatud autoturg
Manisa vana garaaž avatud autoturg

Manisa metropoliidi tütarettevõte MANULAŞ A.Ş. Ettevõtte hallatav ja eelmise aasta detsembris avatud Manisa vana garaaži avatud autoturg katkestas oma tegevuse koroonaviiruse meetmete raames märtsis. Öeldakse, et autoturg hakkab uuesti tegutsema pühapäeval, 9. augustil vastavalt sotsiaalsetele kaugus- ja hügieenieeskirjadele.


Vana garaaži avatud autoturg, mille tegevus koroonaviiruse meetmete raames märtsis peatati, jätkab teenindust pühapäeval, 9. augustil. Manisa metropoliidi tütarettevõte MANULAŞ A.Ş. Autoturu avalduses öeldi, et autoturg teenib maksimaalselt hügieeni, sotsiaalse distantsi ja maski reegleid. Ehkki öeldi, et vana garaaži avatud autoturg töötab vahemikus 08.00–17.00, öeldi, et desinfitseerimis- ja maskimeetmeid hoitakse kõige kõrgemal tasemel ning kontrollid tehakse sageli.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar