Kefe platoost sai nende inimeste aadress, kes kuumal suvel olid

platoo platool saab nende aadress, kes kuumadel suvekuudel üle jõu käivad
Foto: pealinna Denizli vald

Kefe platoo, mille Denizli metropoliitüksus uuendas ja moderniseeris, on nende aadress, kes kuumadel suvekuudel üle jõu käivad. Oma suurepärase looduse ja puhta õhu lummuses teenib Kefe platoo oma telkide, haagissuvilade ja igapäevaste võimalustega kogu riigi kodanikke.


Ligikaudu 2 aastat tagasi Denizli linnavalitsuse poolt uuendatud ja kasutusele võetud Serinhisari linnaosa piires asuv Kefe platoo on nende inimeste aadress, kes on eriti kuumadel suvekuudel rabatud. Kefe platoo, millest on saanud sagedane sihtkoht kodanikele, kes soovivad vabaneda linnaelu stressist oma suurepärase looduse ja värske õhuga, on koduks neile, kes soovivad ööbida telkides ja haagissuvilade telkimisaladel ning ka igapäevastes rajatistes. Kefe platoo asub 50 meetri kõrgusel, umbes 1350 km kaugusel Denizli keskusest, 171 tuhande ruutmeetri suurusel alal. Mägismaa, kus on kebabi- ja pita-puhkeruum, turg, teeaed, spordiala, mänguväljakud, ööpäevaringne soe vesi, dušš, nomaadi telk, 24 telki mahutav telkimisala ja haagissuvila telkimisala, eriti neile, kes soovivad suvel telkida või tahavad veeta päeva on tähelepanu keskpunkt. Kefe Plateau on oma puhta õhuga tervendamist soovivaid külastajaid muutumas iga päev mägismaa turismi ihaldatuimaks kohaks.

Läheb jälle korda

Denizli suurlinnapea Osman Zolan väitis, et Denizli turismivalik on väga lai ja üks neist on platoo. Märkides, et Denizlil on plaadid suurejooneliste looduslike kaunitaridega, teatas president Zolan, et platooturismi baar linnas tõuseb igal aastal. Avaldades, et Kefe platool, mida külastatakse kord aastas, on igasuguseid võimalusi, ütles linnapea Zolan: „Meie Kefe platool on pikk ja lühike viibimine. Ootame oma kodanikke, kes soovivad parimatel tingimustel mugavalt ja turvaliselt telkida, puhata, koos lähedastega aega veeta. Kutsun kõiki oma kodanikke, kes soovivad saada 1350 meetri kõrgusel värsket õhku ja puhata, meie mägismaale. ”

"Kes ei tule, kahetseb väga"

Kefe platool majutavad kodanikud tänasid metropoliitlinnapea Osman Zolani võimaluste eest ja jagasid arvamusi.

Mehmet Mert: Varasematel aastatel oli see koht vana. Nüüd, kui kukute kulda maapinnale, leiate selle. Meie teed on ilusad, meie turg on ilus, meie pagariäri on ilus, kõik on väga ilus. Kefe platool oleks väga kahetsusväärne. Väga mõnus on telki üles seada. Hinnad on ka väga odavad. Olen oma 3 haagissuvilaga reisinud Türgis. Telkimislaagrina on odavaim koht Kefe platoo. Minu sissetulevad sõbrad, mu mees, sõber on rahul ja ütlevad, et nad tulevad jälle.

İhsan Bilgi: Me käisime enne Kefe platool. Nüüd on see Kefe platool 3 aastat tagasi väga erinev. Varem ei olnud tulesid, polnud ka teid, WC-vannitoad olid hädas. Olgu Allah meie presidendiga rahul, ta pakkus kõigile nii häid teenuseid, et kõik saaksid tulla vaatama.

Serpil Peker: Ma olen pärit Didimist. Minu naine leidis selle koha Internetist eelmisel aastal. Tulime 2–3 päeva, ööbisime 45 päeva. Meile meeldis õhk ja loodus. See koht sobib suurepäraselt kõigega, oleme teenustega rahul. See on kohustuslik koht. Soovitan kõigil tulla vaatama.

Hatice Kaya: Varem polnud see koht väga korraldatud. Jumal tänatud, et meil on nüüd kõik olemas. Kõik on väga ilus, meie valgustus on väga ilus, see on nagu päev ja öö. Täname meie presidenti Osman Zolanit nende kohtade siia loomise eest.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar