Kolm möödasõitu Akçaray trammiteele

Kolm möödasõitu Akçaray trammiteele
Kolm möödasõitu Akçaray trammiteele

Kocaeli pealinna omavalitsus jätkab tööd uute jalakäijate viaduktide kallal, mis võimaldavad teaduskeskusesse, Kocaeli konverentsikeskusesse ja hariduslinnakusse minna soovivatele kodanikele hõlpsasti üle minna.


Metropolitan, kes alustas regioonides transpordi palju lihtsustavate viaduktide tööd, on lõpetanud viadukti terasjalgade montaaži, mis algas Teaduskeskuse trammipeatuses. Samamoodi alustatakse talade kokkupanekuga projektis, mille liftitorni teras on valmis. Meeskonnad alustasid tööd piirkonnas, kus asub Kocaeli konverentsikeskus, uurisid üles ala, kuhu viadukti jalad paigutatakse, ja tegid vajalikud puurimistööd. On teatatud, et projektis alustatakse jalgade vundamentide rajamist, kus vaiaehitus jätkub. Treeninglinnakus alustatakse vaiatootmist järgmisel nädalal.

TERASE JALA KOKKULEPPE on lõpetatud

Üks viaduktidest, mis piirkonna transpordi palju lihtsamaks teeb, tuleb rajada trammi teaduskeskuse trammijaama õigesse kohta. Ülekäigu ehituses on lõpule viidud terasjalgade kokkupanek, mis võimaldas teaduskeskust ja Seka paberimuuseumi külastama tulnud kodanikel ning reisijatel maha tulla ja lääneterminalil läbida Sekapargi ala. Projektis alustatakse talade kokkupanekut, kus on valmis liftitorni terased. Otse Sekapargi jaama peatuse juurde rajatav ülekäigurada on 81,75 meetrit pikk, 3,3 meetrit lai, kahe laiusega ja 180 tonni terasmaterjali. Puuetega inimeste ja üle 65-aastaste kodanike jalakäijate ülesõidukohas on ka lift.

See tagab transpordi kongressikeskusesse

Üks viaduktidest, mis tagavad ülemineku ja transpordi Sekapargi poolele, jätkub Kocaeli kongressikeskuse lähedal asuvas piirkonnas. Metropoli meeskonnad, kes alustasid ülesõidusilla ehitamist, et trammipeatusest väljuvad kodanikud saaksid läbida kongressikeskuse ja Sekapargi piirkonna, teevad puurimistöid piirkonnas, kus jalad asuvad. Kui jalgade kinnitamise kohad on kindlaks määratud, jätkuvad seotud lavastused teiselt poolt. Pärast vaiaehituse lõppu algavad jalgade vundamendid. Siia rajatav ülesõit on 61 meetrit pikk ja 3.3 meetrit lai ning puuetega inimestele ja üle 65-aastastele jalakäijatele on 2 lifti.

HARIDUSKAMPUSE JAAMA KÜLG SUUREL TEEL

Lisaks ehitab Kocaeli pealinnavalitsus trammi Koolilinnaku peatuse kõrvale trammiteed ja raudteed hõlmava terasest karkassisüsteemiga ülekäijate silla. Ehitatakse ülesõidu sild, et trammipeatusest tulevad ja koolipiirkonnast tulevad kodanikud saaksid läbida Sekapargi piirkonna. Vaia tootmine algab projekti raames. Ülesõidul, mille pikkus on 38 meetrit ja laius 3 meetrit, on lift ka puuetega inimestele ja üle 65-aastastele jalakäijatele.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar