Rize Artvini lennujaam annab piirkonnale suurt panust

Rize Artvini lennujaam annab piirkonnale suurt panust
Rize Artvini lennujaam annab piirkonnale suurt panust

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu ütles, et Rize-Artvini lennujaam on nii arhitektuuri kui ka pealisehituse poolest väga eriline lennujaam, kuna tegemist on merepinnaga.


Minister Karaismailoğlu tegi ekspertiise Rize-Artvini lennujaama ehitusplatsil ja sai asjaomastelt asutustelt teavet tööde viimase seisukorra kohta.

Karaismailoğlu teatas ajakirjanikele, et pärast eksameid uurisid nad Rize'is transpordi- ja taristuministeeriumi projekte ning pidasid tööde osas konsultatsioone.

Rize ja Artvini lennujaam on Türgis toimuv lennujaam, mis täidab teist silmatorkavat Karaismailoğlu merd, "jätkub uuring kiiresti. Me töötame tohutul alal, mida siin näete, 2 miljoni 800 tuhande ruutmeetri suurusel alal. Täitmisosad valmivad selle aasta lõpuks. Siin on kokku 100 miljonit tonni täidist, millest 70 miljonit tonni on nüüd valmis. " ütles.

Karaismailoğlu, rõhutades, et ka pealisehitustööd on alanud, jätkas järgmiselt:

“Ehituse kuju on selgunud, torni valmistamine jätkub. Tööd on alanud ka meie silla ristmikul, mis ühendab Rannikutee ja Rize-Artvini lennujaama. Kui see koht valmib, on see väga väärtuslik investeering, mahutavusega 3 miljonit reisijat ja pikkusega 3 tuhat meetrit. Praegu külastame lennujaama ehitamist, mis pakub suurepäraseid teenuseid Rize'ile, Artvinile ja Musta mere piirkonnale. Töö jätkub suure pühendumusega. "

Karaismailoğlu, kes teatas, et kavatseb järgmise aasta sel ajal lennujaama avada ja jätkab selles suunas töötamist, andis järgmise hinnangu:

„Meie lennujaam on merepinnaks olemise ning arhitektuurse struktuuri ja pealisehituse poolest väga eriline lennujaam. Nagu me alati ütleme, on transpordiprojektid, eriti transpordi- ja taristuministeeriumi projektid, insenertehniliselt kõige olulisemad projektid maailmas. Projektid, mida õpetatakse ja loenguid peetakse, on peaaegu nagu projektid. Me täidame 2 miljonit 800 tuhat ruutmeetrit ala, ehitame lennujaama ja pakume seda oma kodanikele. Loodan, et avame selle koha üheskoos piirkonna rahule ja teenustele. Kui see koht avatakse, annab see suure panuse piirkonna tööhõivesse, turismi ja tootmisse. "

Ajakirjanik minister Karaismailoğlu "Milline on lennujaama ehituse valmidusaste?" küsimusele: "Oleme 80 protsenti." vastas ta.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar