Çayırova Tuzla ühendustee on valmis

Çayırova Tuzla ühendustee on valmis
Çayırova Tuzla ühendustee on valmis

Çayırovat ja Tuzlat ühendavate sildade ja ühendusteede valmimisega võtsid piirkonna inimesed kergendatult hinge. Projekt, mille viis ellu Kocaeli Metropolitan Municipality, kiirendas liiklusvoogu ja pakkus transpordile suurt mugavust. Tänu kahte suurlinna ühendavatele sildadele ja ühendusteedele on transport kiirem ja ohutum piirkonnas, kuhu tööstusettevõtted on koondunud.

OLULISED PROJEKTID TULEVAD ELU


Kocaeli suurlinna omavalitsus, mis muudab elu lihtsamaks, rakendades tähelepanuväärseid projekte ükshaaval, juhib tähelepanu eriti oma investeeringutega transpordi valdkonnas. Metropolitan, kes on Kocaelis põhjast lõunasse idast läände olulisi projekte ellu viinud, on teinud olulise töö, pakkudes üleminekut Kocaeli ja Istanbuli vahel. Tuzla Şifa Mahallesi ja Çayırova vahelise sillaühendusega teetöödega on kahe piirkonna vaheline transport muutunud lihtsamaks.

UUED JA PARANDAVAD NAABRID

Şifa Mahallesi elanikud, kes jõudsid Çeklik Caddesi kaudu Şekerpınari ühendusteele, võimaldasid sealt juurdepääsu Çayırova ja İzmit kesklinnale. Uue projektiga saab E-80-ga ühenduse loomisel realiseerida nii ida-lääne kui ka põhja-lõuna vahelise transpordi. Naabruses asuva veoautopargi lõunaosaga läbisild ja ühendusteed hõlbustasid Şifa Mahallesi ja Çayırova Yeni Mahallesi transporti.

VALMISTATUD 2500 MEETRIT TEEL

Projekti raames valmistati 2 meetrit maanteid. Uuringus tehti 500 tuhat 4 kuupmeetrit betooni, 615 tonni rauda, ​​675 meetrit vihmavee kanalisatsioonitorustikku, 429 meetrit joogiveetorustikku. Sildade jaoks toodeti 597 meetrit vaia. Uuringu raames laoti 852 5 ruutmeetrit parketti ja 600, 10 meetrit piire. Teedel kasutati 150 tuhat 11 tonni asfaltmaterjali. Lisaks valmistati projekti raames savinõusid, puuritud vaiade ja reaktiivmürske.

KAKS SILDA EHITATUD

Projekti tellimisega loodi ühendus E-80-ga ning liiklusvoog nii ida-lääne kui ka põhja-lõuna suunas. Ehitatud sild ja ühendusteed on ühendanud Tuzla Şifa linnaosa ja Çayırova piirkonna. Projekti raames ehitati üks 1 ja poole meetri pikkune 91 meetri laiune ja üks 7 meetri pikkune 90 meetri laiune sild.

TRANSPORT ÇAYIROVA VAHEL - TUZLA ON LIHTSAM

Transpordiprobleem Şifa Mahallesi ja Çayırova linnaosa vahel, millel puudub otsene ühendus E-80-ga, mis on Şekerpınari ühendustee, kõrvaldatakse tänu rajatud ühendusteedele. Şifa Mahallesi elanikud, kes jõuavad Çekliki avenüü kaudu Şekerpınari ühendusteele, võimaldavad projekti lõpuleviimisega hõlpsamat juurdepääsu Çayırova suunale.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar