Gayrettepe Istanbuli lennujaama metroo esimene rong maandus rööbastele

Gayrettepe Istanbuli lennujaama metroo esimene rong maandus rööbastele
Gayrettepe Istanbuli lennujaama metroo esimene rong maandus rööbastele

Esimene rong Gayrettepe-Istanbuli lennujaama metroos, mis ühendab Istanbuli lennujaama kesklinnaga, valmis ja pandi rööbastele. Ministrite Karaismailoğlu kiirust 120 kilomeetrit saab kasutada Türgi kiireimas metroorongis, mis alustaks nende kombineeritud jõudlust testimisel sel kuul.


Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu teatas, et nad on loonud transpordi infrastruktuuri Istanbuli lennujaama, mis saab kõigi osade valmimisel olema maailma suurim lennujaam, ning et nad on jõudnud 37,5 kilomeetri pikkuse Gayrettepe-Istanbuli lennujaama metroo ehitamise olulisse etappi. Karaismailoğlu teatas, et üheksast jaamast koosnev hiiglaslik projekt ehitati 9 päeva 7 tunni 24 vahetuse põhjal ja et nad tegid lühikese aja jooksul, nagu kaks aastat, suuri edusamme.

Rongikomplektide asukohanõue 60 protsenti

Minister Karaismailoğlu rõhutas, et nad peavad esmatähtsaks kodumaiste ja riiklike rajatiste kasutamist nii rongikomplektide kui ka metrooliini ehitamisel. Gayrettepe-Istanbuli lennujaama metroo, rongikomplektid, mida peab kasutama 136 protsenti nativismi nõudest 60. Märkides, et Türgis toodetud Karaismailoğlu: "See metrooliin ei ühenda mitte ainult Istanbuli lennujaama ja Istanbuli nelja nurka, meie kaevu kohaliku metrookomplekti tootmisvõimsus suureneb. "See annab märkimisväärse panuse maailma kõige kiiremate metroosõidukite tootmisse."

Aasta lõpuks jõuab rööbastele 10 komplekti

Lennujaamatransport on peaaegu ministrite Karaismailoğlu selgitusel, et esimeste projektis kasutatavate rongikomplektide tootmise lõpuleviimine lühendab poole tunnini: "Kogu metroo maksimaalse kiirusega 80 km / Samal ajal, kui kella lõpetasime, valmistasime esimest korda nii metroosüsteem kui ka esimene Türgis Meie rongi kiirus oli 120 km / h. "See tehti asjakohaselt."

Karaismailoğlu teatas, et esimene rongikomplekt laaditi Göktürki ja Kağıthane vahel asuvast võllist metrooliinile ning rongikomplektid komplekteeritakse liini hooldekeskuses sel kuul ja algavad jõudluskontrollid. Minister Karaismailoğlu rõhutas ka, et 10 rongikomplekti tootmine lõpetatakse ja pannakse rööbastele aasta lõpuks.

10 kaevamismasinat töötas korraga

Liin niipea, kui Türgis hakatakse esimest korda kasutusele võtma metrooprojekte kümne kaevandiga, ütleb masin, mida samaaegselt kasutati. Karaismailoğlu "juhita meie rong, kui see oli ehitamisel, tunnis ka 10-kilomeetrise kiire metroo kiiruse rekord. Iga päev sõidab 120 tuhat Istanbuli elanikku Gayrettepe ja Istanbuli lennujaama vahel lühikese aja jooksul, näiteks 600 minutiga. Kuna meie metrooliin ületab Beşiktaşi, Şişli, Kağıthane, Eyüpi ja Arnavutköy linnaosa piire, vähendab see oluliselt linnateede liikluskoormust. Selle Istanbuli lennujaama kesklinnaga ühendava metrooliiniga tugevdame veelgi Istanbuli maailmalinna omadust.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar