IMMi haridusabitaotlused algavad 15. septembril!

IMMi haridusabitaotlused algavad 15. septembril!

IMM jätkab uuel õppeaastal madala sissetulekuga ülikoolide üliõpilaste toetamist. Abivajavate noorte elu hõlbustava haridusabi taotlused algavad 15. septembril. IMMi presidendi Ekrem İmamoğlu ühe valimislubaduse, haridusabi tulemused avalikustatakse novembris.


Istanbuli pealinna omavalitsuse haridusabi ülikooli üliõpilastele jätkub ka uuel õppeaastal. Eelmisel aastal kasutas 30 tuhat õpilast pakutavat teenust, et aidata kaasa abivajavate noorte hariduselule. Sel aastal on kavas teha 30 3 õpilasele aastas 200 TL.

MIS ON HINDAMISKRITEERIUMID?

Haridusabitaotlused algavad 15. septembril 2020. IMMi läbipaistvuse põhimõttega kooskõlas olevate abivahendite protsess töötab vastavalt "haridusabi hindamise kriteeriumidele". Nende kriteeriumide kohaselt; vanema surma / lahutuse staatus, õpilase puue, puue perekonnas, pereliikmete arv, õpilaste arv perekonnas ja pere sissetulek.

Säilitades naiste ja meeste üliõpilaste võrdõiguslikkuse tasakaalu, saavad õppetoetust õpilased, kelle pered või nende perekonnad elavad Istanbulis. Abi antakse üliõpilastele, kes jätkavad ülikooliharidust avalikus koolis või õpivad erakoolis 100% stipendiumiga.

KUIDAS KOHALDADA?

IMMi koolitusabi taotlusi tehti eelmisel aastal Interneti kaudu ja dokumente toimetati näost näkku. Sel aastal tehakse pandeemiaprotsessi tõttu mõlemad taotlused Interneti kaudu ja dokumendid edastatakse veebikanalite kaudu. Ülikooli üliõpilased külastavad veebisaiti gencuniversiteli.ibb.istanbul, täidavad vormi, koostavad nõutavad dokumendid ja esitavad need uuesti samal aadressil.

Rakendustingimused on; Olles Türgi Vabariigi kodanik, on üliõpilane või tema perekond, kes elab Istanbulis; Vanemate surma korral on Istanbulis elav sugulane, kes on kaastöötaja või üliõpilane, jätkab haridust tavapärase õppeperioodi jooksul, on riikliku ülikooli üliõpilane või on 100% stipendiumiga sihtasutuse / eraülikooli õpilane, kesk- ja vanema kursuse üliõpilased Aasta lõpu hinne on vähemalt 53 sajast või 4 neljast ja vajab sissetulekuna rahalist tuge.

MILLISED DOKUMENDID TOIMITATAKSE?

IMM-i koolitusabi jaoks vajalikud dokumendid on järgmised;

  • Ärakiri, mis näitab õpilase tunnistust ja hinnet.
  • Isikutunnistuse valguskoopia.
  • Karistusregister / dokument, mis näitab, et distsiplinaarkaristust ei ole.
  • Dokumendid, mis näitavad perekonna majanduslikku olukorda (sissetulekutõend, palgafond jne)
  • Dokumendid õdede-vendade õppimise kohta, kui neid on (Arvestatakse ainult aktiivseid õdesid-vendi. Õdesid-vendi, kes külmutavad registreerimise või õpivad avatud haridusteaduskonnas, ei loeta üliõpilasteks.)
  • Fotokoopia tema või tema pereliikmete puude aruandest, kui see on olemas.
  • Üliõpilase ja tema pere elukohatunnistus.
  • Dokument, mis sisaldab õpilase pangakonto andmeid.

Kogu protsess viiakse läbi vastavalt isikuandmete kaitse seadusele (KVKK).

KES EI SAA KOHALDADA?

Kandideerida ei saa avatud hariduse teaduskonnas õppivad üliõpilased, need, kes saavad hariduse avatud hariduse teaduskonnas, üle 25-aastased, üle XNUMX-aastased, kes on õppimise ajal häbiväärse teo eest distsiplineeritud, häbiväärsel põhjusel süüdi mõistetud, kraadiõppurid ja doktorandid.

Ülikooli üliõpilastele antava haridusabi tulemused avalikustatakse novembris.sohbet


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar