Peadirektor Yazıcı: "Sivas on raudteesektori jaoks väga oluline linn"

Peadirektor Yazıcı: "Sivas on raudteesektori jaoks väga oluline linn"
Peadirektor Yazıcı: "Sivas on raudteesektori jaoks väga oluline linn"

TCDD transpordi peadirektori Kamuran Yazıcı ja sellega kaasneva delegatsiooni praegune peatuspaik oli Sivase piirkond. Delegatsioon külastas Sivase piirkondliku direktoraadi töökohti ja hindas nende tegevust.


Delegatsioon, kes alustas Samsuniga Sivase piirkonda õppereisi, külastas Samsunis reisijateveoteenuste direktoraati, logistikabüroot, tööstussadamat ja Samsunporti sadamat.

Kamuran Yazıcı juhtis pandeemiale tähelepanu ja rõhutas, et kogu personal peaks selles osas üles näitama vajalikku hoolt ja tähelepanu.

Delegatsioon külastas ka TÜRASAŞ Sivase piirkondlikku direktoraati, mis ühendas oma katuse alla TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ ja TÜDEMSA and ning rääkis kaubavagunitest.

Lisaks tegid Yazıcı ja tema kaaslased, kes uurisid Bostankaya, Çetinkaya, Demirdağ, Divriği ja Çaltı logistikakeskuste kohapealseid täidiseid, mis on piirkonna parimad logistikalaadimiskeskused, ka Kavaki jaamas, Artova logistikajuhi reisijuht.

Yazıcı pidas kohtumisi valitsusväliste organisatsioonide esindajatega, sest see on teinud traditsiooni igas tema külastatud piirkonnas.

Pöörates tähelepanu asjaolule, et Sivas on raudteelinn, ütles TCDD transpordi peadirektor Kamuran Yazıcı: „Sivas on meie tööstuse jaoks väga oluline linn. See on ida-lääne ja põhja-lõuna joonte ristumiskohas. Samsun-Sivas raudteeliin on meie kaubavedude jaoks väga oluline. Selle sadamaga ühendatud liini uuendamise ja kaasajastamisega on selle liini tegevuse tähtsus suurenenud. Sivas on ka ida-lääne teljel reisijate ja kaubaveo jaoks väga oluline punkt. Bakuu-Thbilisi-Karsi raudteeliini kasutuselevõtuga ühendati Sivas raudteel suure geograafiaga Hiinast Euroopani. Sivas on ka raudteetööstuse seisukohalt oluline linn. Kodumaiste ja riiklike kaubavagunite tootmine TÜRASAŞ-s võimaldab meil oma äritegevuses väga häid tulemusi saavutada. Sivase linn on raudtee kutsehariduse seisukohast samuti väga oluline. Meie noored saavad meie sektori jaoks haridust raudteesüsteemide tehnoloogiaga seotud osakondades nii kutsekeskkooli kui ka ülikooli tasandil. Sivas on linn, mis jõuab paljudele linnadele lähemale. Sellest on saamas linn, mis pole kaugel Ankarast, Istanbulist ega isegi Edirnest. Nagu selgitas ka meie minister, jääb Ankara-Sivase kiirraudteeliini kasutuselevõtuks väga vähe aega. Seetõttu suurenevad järk-järgult kogu meie personali kohustused ja vastutus Sivase piirkonnas ning algab uus protsess. Ma saadan oma armastuse kõigile kolleegidele Sivasest. " ütles.

Peadirektor Kamuran Yazıcı viimased peatused olid Erzincan ja Kars. Yazıcı's; Pärast Erzincani logistikadirektoraadi, vedurite ja vagunite ülevaatuse varustusjuhtide ja reisijuhtide külastamist oli järgmine peatus Karsi reisijate juhtimise ning vedurite ja vagunite ülevaatuse varustuse juht. Yazıcı lõpetas oma reisi pärast üksikasjalikke uuringuid nendel töökohtadel.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar