Kiirem ja lihtsam broneerimine SunExpressi mobiilirakendusega

Kiirem ja lihtsam broneerimine SunExpressi mobiilirakendusega
Kiirem ja lihtsam broneerimine SunExpressi mobiilirakendusega

Uuendatud kiire ja hõlpsasti kasutatava mobiilirakendusega võimaldab SunExpress oma külalistel pandeemia tingimustes hõlpsamini ja kontaktideta juurde pääseda kõigele, mida neil lendude jaoks vaja võib minna, ning planeerida oma reisi vastavalt oma eelistustele.


SunExpressi külalised saavad oma lendude kohta kohestele teadetele juurde pääseda SunExpressi mobiilirakenduse kaudu, hõlpsalt hallata oma olemasolevaid broneeringuid, vaadata oma rakenduste kaudu oma mobiilseid pardakaarte ja sooritada pardale minekut ilma kontaktita. Ühe klõpsuga saavad külalised pääseda filme, populaarseid telesaateid, muusikaloendeid, ajalehtede ja ajakirjade alternatiive, lennuteavet ja kruiisikaarte, ühendades oma lennu ajal lennu ajal SunExpress'i meelelahutussüsteemiga mobiilirakenduse kaudu, mis pakub palju teenuseid. Lisaks saavad külalised, kes saavad hõlpsalt tellida mobiilirakenduses SunExpressi püsikliendiprogrammi, mis teenib igal lennul punkte, saavad hallata oma kontosid, vaadates igal ajal teenitud punkte.

Jätkates oma uuenduslikke jõupingutusi, et muuta reisijate reisimine algusest lõpuni nauditavamaks, pakub SunExpress oma külalistele võimalust hõlpsasti juurde pääseda kõige värskemale teabele oma lendude kohta, eriti pandeemia tingimustes, ning muuta oma kasutajasõbraliku mobiilirakenduse abil reisiplaanid kiiremaks ja lihtsamaks.

Külalised, kes soovivad kasutada SunExpressi mobiilirakendust, saavad rakenduse uusima versiooni alla laadida igast IOS- või Android-operatsioonisüsteemiga nutiseadmest.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar