Kocaeli piraaditranspordile ei pääse!

Kocaeli piraaditranspordile ei pääse!
Kocaeli piraaditranspordile ei pääse!

Kocaeli metropoliitüksuskond ei anna võimalust neile, kes üritavad kogu Kocaeli piraatide teenistuses ebaseaduslikult "piraatlust". Sellega seoses keelati ajutiselt liiklusest 14 sõidukit.

PIRAATIDE TRANSPORDI KONTROLL


Kocaeli pealinna omavalitsuse transpordiosakonnaga seotud kontrollrühmad, mis ei luba piraatidena transportivatele süstikusõidukitele silma peal hoida, jätkavad kogu Kocaeli piirkonnas regulaarsete ajavahemike järel piraatide teenindamist ja P Plaka kontrolli tava, et tagada kodanike ohutu liiklemine. Lisaks jätkavad teatisi hindavad meeskonnad koostööd Kocaeli provintsi liikluspolitsei meeskondadega.

KONTROLLITUD 220 SÕIDUKIT

Kocaeli pealinna omavalitsuse transpordiosakonna inspekteerimisrühmad ja politseiliikluse meeskonnad kontrollisid hommikul Izmit ja Karamürseli linnaosas teenindussõidukeid. Politseimeeskondadega läbi viidud kontrollimisel kontrolliti 220 sõidukit ja nende juhte.

14 SÕIDUKIT ON 60 PÄEVA JÄRGI LIIKLUSEST TULEB

Ülevaatuse raames keelati 14 sõidukit ajutiselt 60 päevaks liikluse eest loata ja dokumentideta töö tõttu ning kokku karistati 34 sõidukit. Kocaeli pealinna omavalitsuse transpordiosakonna all olevate kontrollimeeskondade perioodiline kontroll jätkab tööd eeskirjade, eriti piraatide veo raames. Jätkatakse koheseid kontrolle, eriti selleks, et vältida piraatide vedu.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar