Merekorpuse jaoks loodud ZAHA testid on edukalt läbitud

Merekorpuse jaoks loodud ZAHA testid on edukalt läbitud
Merekorpuse jaoks loodud ZAHA testid on edukalt läbitud

Eesistujariigi kaitsetööstuse president prof. Dr. İsmail Demir jagas ZAHA projektis oma sotsiaalmeedia kontodelt.


Meie president Prof. Dr. İsmail Demir ütles: "Eneseparandamise test, mis on oluline samm ZAHA inseneritõendamise tegevuses, mis on spetsiaalselt välja töötatud meie amfiib-mereväelaste vajaduste rahuldamiseks, on edukalt lõpule viidud." Ta kasutas oma väljendeid.

Postituses teatati, et rasketes ilmastikutingimustes merel ümbermineku korral on ZAHA-del võimalus ennast pöörata meeskonda kahjustamata ja täiendavat süsteemi kasutamata, selle katsega on kontrollitegevused lõpetatud ja nüüd alustatakse kvalifikatsioonikatseid.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar