Millal avatakse Konya YHT jaam?

TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun tegid koos projekti ametnike ja kaasneva delegatsiooniga eksameid Konya YHT jaamas ja Kayacıki logistikakeskuses 28. septembril 2020.


Mevlana maal Konyas eksamid sooritades sai Uygun ametnikelt teavet ehituse viimases etapis oleva Konya YHT jaama kohta. TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun märkis, et "üheksa aastat tagasi kiirrongiga kohtunud Konyat kroonib võimalikult kiiresti moodne kiirraudteejaam", tänas neid, kes projekti panustasid.

Tööd jätkuvad aeglustamata Konya kiirraudteejaamas, mis on ehitatud vana nisuturu kohale Konya Selçuklu linnaosas.

Konya kiirraudteejaama projekti avamisega, mille pindala on 74.000 XNUMX ruutmeetrit, integreeritakse see kesklinna viiva metrooga ja valmimisel KONYARAY-ga.

TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun jätkas uurimisi Konyas Kayacıki logistikakeskuses.

Siin on teave ametiasutustelt. Ta nentis, et "Lühikese aja eest valminud Konya Kayacıki logistikakeskus, mis asub Anatoolia logistikategevuse keskmes, on projekt, mis tugevdab meie riigi logistikatransporti riiklikus ja piirkondlikus mõttes."

Konya Kayacıki logistikakeskuse avamisega, mis asub raudtee- ja maanteede ristumiskohas, mis on võimalik ka lennufirmade kombineeritud vedude jaoks, saavutatakse miljoni ruutmeetri suurusel alal 1 miljon 7 tuhat tonni transpordivõimsust.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid