Ombudsmani institutsioon 3 lepingulise teabega personali värbamiseks

Ombudsmani institutsioon 3 lepingulise teabega personali värbamiseks
Ombudsmani institutsioon 3 lepingulise teabega personali värbamiseks

Ombudsmani institutsioon on põhiseaduslik institutsioon, mis kuulub meie põhiseaduse 74. artiklisse. Seaduse nr 6328 artikli 5 kohaselt kohustab amet administratsiooni toimimise kaebuse esitamisel igasuguseid administratsiooni tegevusi; uurida, uurida ja teha administratsioonile ettepanekuid seaduste ja õigluse järgimise kohta inimõigustel põhineva õigluse mõistmisel ... ”.


Meie institutsioon, tagades õigusriigi põhimõtete järgimise, hea valitsemistava põhimõtete rakendamise ning vastutuse ja õigluse alusel tegutsemise, Türgi kui rahvusassamblee 2013. aastast pärit tegevuse kontrollimehhanism näitab viisi, kuidas käsitleda otsuseid, mis panevad rahva eest seisma ja võtavad vastu.

Ombudsmani institutsioon, võttes vastu põhimõtte "Las rahvas elab nii, et riik elab", veendumusega, et "inimeste parim on inimestele kõige kasulikum"; See püüab aidata kaasa administratsiooni teenuse kvaliteedi parandamisele, inimõiguste, õigusriigi arendamisele, õiguste taotlemise kultuuri levitamisele ja läbipaistva, vastutustundliku, inimestele suunatud halduse kujundamisele.

Asutuse IT-infrastruktuuris on hiljuti tehtud olulisi füüsilisi ja tarkvara täiustusi. Asutuses on valminud täielikult kodumaine ja riiklik kaebuste haldamise süsteemi (SYS) tarkvara ning tänu sellele tarkvarale on tänavu laekunud ligi 100.000 XNUMX kaebusetaotlust kiiresti ja tõhusalt lahendatud. Lisaks tehakse veel palju uuringuid, et suurendada kodanikele pakutavat teenust, sealhulgas mobiilirakendusi. Selles suunas otsime kolleege, kes täidavad meie institutsiooni ülalnimetatud missiooni ja visiooni, kes viivad ellu projekte, mis viivad meie institutsiooni ühise eesmärgi nimel kokku tulles ja on altid meeskonnatööle.

Selle raames on 375. detsembri 6. aasta ametlikus väljaandes avaldatud dekreediseaduse nr 31 12. lisa ning määrus lepinguliste IT-töötajate tööpõhimõtete ja korra kohta avalike asutuste ja organisatsioonide suures mahus infotöötlusüksustes. 2008. artikli kohaselt on 27097 protsenti (seitsekümmend) 8. aasta avaliku personali valiku eksamil saadud KPSSP2018 skoorist (kandidaadi KPSS-skoor, kellel pole KPSS-i skoori või kes ei esita dokumenti, loetakse 3-ks (seitsekümmend)) ja YDS-i või selle samaväärsust 70 protsendiga kõrghariduse nõukogu aktsepteeritud skoorist. (Kolmekümne) summa põhjal (nende inimeste võõrkeele skoor, kes ei esita oma YDS-i või samaväärset punktisummat, arvutatakse kui 70 (null)), alustades paremusjärjestuse järgi saadud kõige kõrgemast punktist, 30 (kümme) korda lepingulise IT-töötaja ametikohast, suuline eksam tuleb läbi viia meie asutuse poolt Palgatakse 0 (kolm) lepingulist IT-töötajat.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar