KARDEMİR võidab TCDD Taşımacılık A.Ş.

KARDEMİR võidab TCDD Taşımacılık A.Ş.
KARDEMİR võidab TCDD Taşımacılık A.Ş. raudtee ratta pakkumise

KARDEMİR võitis TCDD Taşımacılık A.Ş. Türgi esimene ja ainus raudteerataste tootmise tehas Karabük Iron and Steel Factory. (KARDEMİR), Türgi Vabariigi riigiraudtee (TCDD) Transportation Inc. võitis raudteeratta hanke.


Türgi raua- ja terasetooted Kardemiri avalduses jätkasid tootearendustööd impordi vastu, mis on muutnud piirkonna ettevõtteks, ütlesid hanke sõlminud Transport Inc. vajaliku ja pakkuva liha kui monobloki raudteerattad.

Esitatud avalduses: „Osalesime oma riigi ainsa kodumaise tootjana korraldatud hankel, mis korraldati umbes 600 monoblokk-raudteeratast, ja aitasime kaasa meie rahvusliku rikkuse püsimisele riigis. Meie eesmärk on pakkuda oma riiki välisvaluuta sissevoolu, täites tootearenduse uuringute abil nii siseturu kui ka rataste vajaduse rahvusvahelistel turgudel. Samal ajal on Türgi esimene ja ainus raudteetranspordi tootja - meie ettevõte on viimasel ajal mõistnud umbes 30 tuhat tonni TCDD-d, et ka meie riik aitab jätkuvalt kaasa raudteetranspordi tarnimisele. Soovime, et meie riik, TCDD ja meie ettevõte saaksid kasu meie riigi raudteeveerude vajaduse rahuldamisest, mis on täielikult kaetud impordiga, omamaiste ressursside ja riikliku toodanguga.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar