Spetsiaalne vagun jalgratturitele Istanbuli metroos

Spetsiaalne vagun jalgratturitele Istanbuli metroos
Spetsiaalne vagun jalgratturitele Istanbuli metroos

IMMi tütarettevõte Metro Istanbul alustas uuendust, mis suurendab linnas liikuvust. Reisijad, kes soovivad rattasõidul sõita rattaga, saavad kindlaksmääratud kellaaegadel kasutada sõidukite viimaseid vaguneid.


Istanbuli suurlinna omavalitsuse (IMM) tütarettevõte Metro Istanbul võttis vastu uue määruse jalgrataste kasutamise kohta sõidukites, et vähendada liikluses olevate sõidukite arvu ja vältida liikluses veedetud tundide negatiivset mõju. Jaamades riputati jalgrataste suunaviidad.

Rakendusega, mis peaks eeldatavasti suurendama jalgrataste kasutamist Istanbulis, pakutakse nii kiiremat kui ka jätkusuutlikumat transporti. Lisaks välditakse keskkonnareostust süsinikdioksiidi heitmete vähendamise kaudu.

Tervislik elu, terved linnad ...

Alates 16. septembrist saavad Istanbuli elanikud rongide viimases vagunis sõita kogu päeva kokkupandavate jalgratastega ja kokkupandamatute jalgratastega, välja arvatud ajavahemikus kella 07-00 ja 09-00.

Määruse eesmärk on toetada säästvat linnaliiklust, suurendades mitmeliigilise lähenemisega jalgrataste kasutamist linnatranspordis. Rakenduse eesmärk on ka soodustada tervislikumat ja heitmeta elu.

Ka teisi reisijaid peeti ...

Ööbib rohkem kui 2 miljonit reisijat päevas, et Metro Istanbul on kehtestanud reeglid mitte ainult oma jalgratturitele, vaid ka teistele reisijatele, et pakkuda oma reisijatele mugavamat ja ohutumat transporti. Tänu jalgratturitele kehtestatud reeglitele saavad teised reisijad ohutult reisida, ilma et see neile kahjulikku mõju avaldaks.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar