Liibüas, Türgis ja uute tehnoloogiate äriliit

Liibüas, Türgis ja uute tehnoloogiate äriliit
Liibüas, Türgis ja uute tehnoloogiate äriliit

Türgi ja Liibüa teevad uue tehnoloogia valdkonnas koostööd. Tööstuse ja tehnoloogia ministeeriumi ning Liibüa keskpanga vahel sõlmiti hea tahte leping investeeringute, ettevõtluse ja tehnoloogilise koostöö suurendamiseks. Kokkuleppega töötab ta välja konkreetsed projektid sellistes valdkondades nagu majandus, tehnoloogia ja ettevõtlus.


Tööstus- ja tehnikaminister Mustafa Varank teatas, et need kaks riiki seisavad majandus-, poliitika- ja sõjalises valdkonnas silmitsi paljude ohtudega, ning ütles: "Me võitleme koos Liibüaga nende ohtude vastu, millest mõned on tavalised." ütles.

Minister Varank kohtus Istanbulis Liibüa keskpanga presidendi Saddek Elkaberi ja tema delegatsiooniga.

JUURDISED SIDUMID

Kommenteerides ajakirjanikele enne Türgi Varanki läbirääkimisi ja seda, et Liibüast on ajaloos juurdunud vennaskonna side, hiljutiste kahe riigi vaheliste suhete süvendamine, ütles ta.

Siiras suhe

Märkides, et kahe riigi vahel on palju intiimsem suhe, mis on vastuolus rahvusvahelistes suhetes domineeriva vastastikuse kasu lähenemisviisiga, jätkas Varank:

VÕITLE KOOS

Meie riigid seisavad silmitsi paljude ohtudega majandus-, poliitilises ja sõjalises valdkonnas. Nende tavaliste ohtude vastu võitleme Liibüaga. Võimalik on panna meie võitlus kindlamale alusele ja viia koostöö igas valdkonnas kõrgematele astmetele. Teate, oleme seda mõnda aega poliitilises ja sõjalises valdkonnas arendanud.

KOOSTÖÖPROTOKOLL

Nüüd on meil eesmärk edendada konkreetseid projekte majanduse, tehnoloogia, ettevõtluse ja muude humanitaarteaduste alal. Täpselt sel eesmärgil kirjutame täna alla Liibüa keskpangaga koostööprotokollile. Teeme ühisprojekte investeeringute, ettevõtluse ja tehnoloogia arendamise valdkonnas.

MIDA TEHA

Anname oma panuse Liibüa ettevõtluse ökosüsteemi arengusse, parandame finantsteenuste tehnoloogilist võimekust ja sügavust, töötame koos uute tehnoloogiate kasutusaladega finantssüsteemis, viime läbi finantstehnoloogiate reguleerimise alaseid uurimis- ja arendusuuringuid ning loome kohalikele vajadustele vastavalt noortele mõeldud tehnoloogiatoad.

UUED SAMMUD

Siinkohal on juhendavaks Deneyapi tehnoloogia töötubade koolituse sisu ja ulatus, mida me oma riigis edukalt korraldame. Lähipäevil astume samme vastastikuse koostöö suunas, eriti riskikapitalifondide asutamise osas, et toetada meie riigis tehnoloogiale suunatud algatusi või investeerida fondidesse.

Honey OLSUN

Varank soovides, et koostööprotokoll, mille nad oma kõne lõpus allkirjastavad, annaks mõlemale poolele kasulikke tulemusi: "Jätkame koostööd oma Liibüa vendade heaolu, rahu ja majandusliku arengu nimel." ütles.

PANGASÜSTEEM

Liibüa keskpanga president Saddek Elkab ütles, et nad jälgivad tähelepanelikult Türgi pangandussüsteemi, seda taset, mille Türgi on pangandussektoris saavutanud, ütles ta, et võistlus on arenenud riikide pangandussüsteemiga samal tasemel.

VÕIMSUS SUUREM

Elkab, mis põhineb Türgi ja Liibüa suhete pika ajaloo, "Liibüa keskpanga ja tugivajaduste kui ka suutlikkuse suurendamisel. Liibüa keskpank ja Liibüa olemasolev pangandussüsteem vajavad suutlikkuse suurendamist. Me tervitame Liibüasse noorte tehnoloogiakeskuste loomist. Tahaksin öelda, et vajame ka finantsvaldkonna inimressursside koolituskeskusi. " ta rääkis.

Hea tahte kokkulepe

Pärast avaldusi allkirjastasid minister Varank ja Liibüa keskpanga president Elkaber tööstus- ja tehnoloogiaministeeriumi ning Liibüa keskpanga vahel hea tahte lepingu investeeringute, ettevõtluse ja tehnoloogilise koostöö suurendamiseks.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar