Konya Metropolitan teatas jalgrattatrammilt!

Konya Metropolitan teatas jalgrattatrammilt!
Konya Metropolitan teatas jalgrattatrammilt!

Konya Metropolitan Municipality teadaandes öeldi, et Selçuki ülikooli trammiliini viimases peatuses tehakse hooldustöid alates esmaspäevast, 28. septembrist umbes 20 päeva.


Konya pealinna omavalitsuse avaldus on järgmine; “Alates esmaspäevast, 28. septembrist tehakse Selcuki ülikooli trammiliini viimases peatuses hooldustöid, jalgrattatramm hakkab sõitma Alaaddin-Otogari jaamade vahel. Teised trammid töötavad Alaaddini - ülikoolilinnaku vahel tavapäraselt edasi.

Pärast eeldatavaid 20 päeva hooldustöid jätkab rattatramm Alaaddini - ülikoolilinnaku vahel tavapärast liiklemist. "

Jalgrattatramm

Konya pealinna omavalitsus muutis ühe veterantrammist, mis teenindas Konya kodanikke linnatranspordis aastatel 1992–2015, rattatrammiks. Maailma esimene ja ainus ratas Türgis ei trammita sel viisil ühtegi näidet. Kui mõnes riigis saab reisijate trammides sõita jalgrattaga, siis eranditult jalgratturitele pakutav jalgrattatramm teeb Konya selles osas teistest erinevaks.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar