Tehisintellekti projektide tugiplatvorm SSB-lt: DATA BAND

Tehisintellekti projektide tugiplatvorm SSB-lt: DATA BAND
Tehisintellekti projektide tugiplatvorm SSB-lt: DATA BAND

DATA HANDLE andmesiltide platvormile on alustatud kandidaatide taotlusi, mille SSB peagi kasutusele võtab.


Eesistujariigi kaitsetööstuse president prof. Dr. İsmail Demir: "Kutsume oma noori osa saama meie tehisintellekti projektidest"

Alanud on taotlused DATA HANDLE andmesiltide platvormi kandidaatidele, mille peatselt hakkab kasutama kaitsetööstuse eesistujariik.

Platvormi abil on eesmärk hankida tehisintellekti projektides vajaminevad märgistatud andmed, eriti kaitsetööstuses, rahvahulga all, et vältida andmekeskuste moodustumist iseseisvalt, kogudes sildistatud andmekogumeid ühest allikast, ning suurendada projektide aega ja tööjõu efektiivsust. Ainuüksi pildi või teksti andmed pole tehisintellekti projektides mõtet. Selleks, et need andmed väärtust loovad, peavad need olema sildistatud, nii et neid saaks kasutada tehisintellekti algoritmides. Märgistatud andmete hulga ja täpsuse suurendamine mõjutab otseselt väljatöötatud tehisintellekti projekti edukust.

ANDMETE KÄITLEMINE Andmesiltide platvormis kaasatakse üksikisikud meie eesistujariigi tehisintellekti tegevusse andmete sildistamise kaudu. Iga kodanik, kes soovib sildistada, peab kandideerima kandidaadiks, täites eeltaotluse vormi aadressil verikovani.ssb.gov.tr. Pärast hindamisprotsessi kinnitatakse need, kes on edukalt läbinud platvormil läbitava koolituse ja testid, ning hakkavad andmekogus sildistama.

Eesistujariigi kaitsetööstuse president prof. Dr. İsmail Demir tegi sel teemal järgmise avalduse: „DATA HANDLE Data Labeling Platform loob sildistamisprotsessi tulemusena usaldusväärsed ja kontrollitud sildistatud andmekogumid, mis aitavad oluliselt kaasa meie riigis arendatavatele tehisintellekti rakendustele. Eelkõige kutsume oma noori, kes on sellest valdkonnast huvitatud, osalema meie tehisintellekti projektides, kandideerides sellele platvormile. Liituge selle projektiga ja laske tehisintellektil endalt õppida. "sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar