Yıldızi mäe suusakuurort muutub ligipääsetavamaks

Yıldızi mäe suusakuurort muutub ligipääsetavamaks
Yıldızi mäe suusakuurort muutub ligipääsetavamaks

Yıldızi mäe suusakeskuse, kuuma Çermiku kuumaveeallika ja Nuri Demiraği lennujaama vahelise ühendustee ehitamine jätkub täie hooga. Yıldızi mäesuusakeskus muutub vastvalminud teedega paremini ligipääsetavaks.


Sivase kuberner Salih Ayhan uuris palavikuliselt jätkuvaid töid 54 km esimesel etapil, kus Yıldızi mäesuusakeskuse ja Hot Çermiki termopiirkonna vahelise 17 km pikkuse tee pakkumine sai ametivõimudelt teavet. Kuberner Ayhan, kes juhib ka pinnakattemasinat, mis paneb alusmaterjali enne pinnakatmist, soovis maanteede meeskondadele edu.

Samuti on loodud Yıldızi mäe suusakeskus ja Tokat Connection

Seejärel vaatas kuberner Ayhan koos saatjaskonnaga läbi teed, mis loovad ühenduse Yıldızi mäesuusakeskuse ja Tokat'i vahel. Tokatist 61 kilomeetri kaugusel asuva suusakeskuse 6,5-kilomeetrise osa teetöid uurinud Vali Ayhan ütles: „Selle teega saab tähenduse meie naaberlinna huvi suusakeskuse vastu. Tokatist ja ümbritsevatest linnadest suusakeskusesse saabuvad suusasõbrad saavad siia tulla mugavamalt ja mugavamalt. Tänan kõiki, kes panustasid selle tootmisse. Simasi särav Yıldız kogub jätkuvalt väärtust. " ütles.

Kuberner Ayhan ja ta saatjaskond uurisid ka Yıldızi mäe talisporditurismikeskusesse ehitama hakatud bangalomaju ja hotellis tehtud parendusi. Kuberner Salih Ayhan ütles: "See mägi ja selle rohelised jalamid on Simase jaoks väärtus, kuid me tahame seda väärtust kasutada mitte ainult talvel, vaid igal aastaajal." ütles. Esimeses etapis ehitatakse Yıldızi mäe talisporditurismi keskusesse 20 bangalot. " kasutas väljendeid.

Arvustustes; Kohal olid ka provintsi erihalduse peasekretär Cengiz Nayman, provintsi sandarmmeeria ülem İdris Tataroğlu, provintsi peaassamblee president Hakan Akkaş, maanteede 16. piirkonna direktor Mustafa Horuz ja muu tehniline personal.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar