Teknofesti auhind üliõpilaste välja töötatud elektromobiilile nimega Alatay

Teknofesti auhind üliõpilaste välja töötatud Alatay nimelisele elektromobiilile
Teknofesti auhind üliõpilaste poolt välja töötatud Alatay nimelisele elektromobilile

Pamukkale ülikooli (PAU) ATAY meeskond võitis TÜBİTAKi eestvedamisel korraldatud elektrienergia sõidukisõidul TÜBİTAK korraldatud lennundus-, kosmose- ja tehnoloogiafestivali (TEKNOFEST) raames teise kategooria kodumaiste toodete stiimuli kategoorias Alatay nimetatud elektromootorsõidukitega.


Türgi tehnoloogiatiimi sihtasutus ning tööstus- ja tehnoloogiaministeerium täidesaatvas ametis; Selle eesmärk on muuta ühiskonna #milliteknolojihamle, mis toodab Türgi tehnoloogiat loosungiga, lõpetasid Türgi juhtivad tehnoloogiaettevõtted, riigiasutused, meediaorganisatsioonid ja ülikooli TEKNOFEST 2020 Efficiency Challenge Electric Vehicle Racing toetusel.

2020. aastal toimunud võistlusel osales TEKNOFEST 21 erinevasse tehnoloogiakategooriasse 81 Türgi provintsi, taotluse esitas 20 tuhat 197 meeskonda. Alternatiivse energiaga elektrisõidukid; Organisatsioon, kus ta võistles kahes erinevas kategoorias nagu elektromobiil (Battery Electric) ja hüdromobiil (vesinikuenergia), toimus Kocaeli Körfezi võistlusrajal 1.-6. Septembrini.

TEKNOFEST 2019 kategoorias Efficiency Challenge Electric Vehicles "Domestic Product Promotion" oma ELEKTROMOBILE tööriista Alatay Turkey abil, kes saavutas tänavu kõrgemale edule liikudes kolmanda ATAY meeskonna, õnnestus tal trükkida 20 Türgi finalisti nimed. Atay Team samal ajal; Ta sai auhinna „Edendamise ja levitamise stiimul” silmapaistva töö eest elektrisõidukite võistluste propageerimise ja ühiskonna teadlikkuse tõstmise eest.

Lisaks PAÜ ATAY autonoomne meeskond oma sõidukiga nimega Alatay; TEKNOFEST 2020 raames tõusis ta 7 meeskonna hulka, kellest 10 olid keskkoolist ja 2020 erinevatest ülikoolidest, võisteldes Robotaxi sõiduautode autonoomse sõiduki kategoorias 2. – 15. September 17 toimunud finaalsõitudes. Finaalis võistles 14 võistkonda, kes suutsid läbida tehnilise kontrolli. TEKNOFEST Robotaxi reisijate autonoomsete sõidukite kategoorias, mis julgustab osalejaid omandama pädevust autonoomsete sõidukitehnoloogia, originaalse disaini, algoritmi ja aruandluse valdkonnas, võistles PAU ATAY autonoomne meeskond finaalis edukalt.

Rektori kohusetäitja prof. Dr. Kutluhan: "Meie jõupingutused noorte kasvatamiseks, kes tabavad tuleviku tehnoloogilisi suundumusi ja suunavad oma projektidega tehnoloogia arengut, jätkuvad nüüdsest tänaseni."

TEKNOFEST 2020 raames digitaalsetel platvormidel peetud võistlusi jälgides on prorektor prof. Dr. Ahmet Kutluhan väljendas järgmist: „Oleme uhked ja õnnelikud, kui osalesime sel aastal TEKNOFESTil eelmise aasta kogemustega rohkemate meeskondadega erinevates kategooriates, mis annab olulise panuse meie riigi riiklikesse tehnoloogilistesse sammudesse ja võimaldab meie noortel ellu viia neid projekte, millest nad unistavad. Projektikeskne töö on tänapäeval jõudnud kogu maailma jaoks hädavajalik. Täna, kus teabele on lihtne juurdepääs, on meie ajastu hädavajalik kvalifitseeritud tööjõu kohtumine ühise eesmärgi nimel interdistsiplinaarse tööga ja olemasoleva teabe kujundamine projektiks. See teeb meid väga õnnelikuks nähes, et meie õpilased töötavad koos nende põhimõtete ja eesmärkidega. Pamukkale ülikool ja Pamukkale Teknokent A.Ş. Usun kindlalt, et meie jõupingutused oma noorte kasvatamiseks, kes tabavad tuleviku tehnoloogilisi suundumusi ja suunavad oma projektidega tehnoloogiaarendust meie riigi siseriiklikus ja riiklikus mõttes, jätkuvad ka praegu. Jälgides oma õpilaste võitlusi Internetis, jagasime nende elevust. Ma õnnitlen kõiki meie TEKNOFESTil võistlevaid meeskondi, nende konsultante ja meeskonnaliikmeid ning soovin neile jätkuvat edu. "

Tuhanded noored Türgi ja võistkondade jaoks missioonikriitilistes tehnoloogiapiirkondades muutusid meie riigiks tehnoloogia ja hästi koolitatud noori tootvaks ühiskonnaks, mille eesmärk on edendada TEKNOFEST 2020; See lõpeb lõppvõistluste ja autasustamistseremooniatega, mis toimuvad Gaziantepi lennujaamas ajavahemikus 22. – 27. September 2020.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar