Hiina korraldab 2045. aastal regulaarseid kosmoselende

Hiina korraldab 2045. aastal regulaarseid kosmoselende
Hiina korraldab 2045. aastal regulaarseid kosmoselende

Arvestades, et Hiina ennustab, et suudab 2045. aastaks korraldada regulaarseid sõidukilende kosmosesse, teatas Bao, et need lennud koosnevad ühetunnistest marsruutidest maa sihtpunktide, maa ja kosmose orbiidi ning orbiitide vahel.


Bao, kes on ka Hiina lennunduse teaduse ja tehnoloogia korporatsiooni (China Space Science and Technology Corporation) teadus- ja tehnoloogiakomitee direktor, teatas nendest seisukohtadest Ida-Hiinas Fujiani provintsi pealinnas Fuzhous toimunud "Hiina 2020. aasta kosmosekonverentsil". Bao sõnul jõuab Hiina 2045. aastaks 1000 kosmoseaparaadiga 10 tuhande tonni lasti ja 10 tuhande reisijani aastas. Teisalt rõhutati konverentsil, et Hiina kosmoselennutööstuse üldine tulemuslikkus on ülemaailmne,

Allikas China Radio Internationalsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar