Roheliseima kontoritahvli pälvis IETT

Roheliseima kontoritahvli pälvis IETT
Roheliseima kontoritahvli pälvis IETT

Kõige rohelisema kontori tahvel anti üle IETT-le, kes on enVisioni poolt igal aastal läbi viidud „Rohelisemate kontorite” uuringus parimate asutuste hulgas.


Istanbuli Elektriku trammi- ja tunnelioperatsioonid (IETT) võimaldasid pärast üleminekut elektroonilisele dokumendihaldussüsteemile katkematut automatiseerimist äriprotsessides ja märkimisväärset kokkuhoidu paberitarbimises.

EnVisioni poolt igal aastal läbi viidud Greenest Office'i uuringu tulemuste kohaselt kinkisid IEVT-le, kes on tänavu väljakuulutatud tulemuste järgi esikohal, „Greenest Office” tahvel asutuses pakutavate paberisäästude eest.

IETT peadirektoraadis toimunud tahvliesitluses andsid asutuse nimel tahvli peadirektorite asetäitjad dr. Hasan Özçelik, Hamdi Alper Kolukısa ja Murat Altıkardeşler said selle kätte. Plakatil, mille kinkisid kujutlusvõime ametnikud Kutlu Sagay ja Ayberk Yurtsever, olid kohal ka kohtusekretär Ülkü Yazıcı toimetaja, inimressursside ja hariduse osakonna juhataja Naşit Oskay.

Saavutati aja ja kulude kokkuhoid

IETT peadirektori asetäitja Dr. Oma tahvliesitluse järgses kõnes märkis Hasan Özçelik, et pärast elektroonilise dokumendihaldussüsteemi (EDMS) kasutamise alustamist optimeerisid nad organisatsiooni äriprotsesse ning saavutasid märkimisväärse aja- ja kulusäästu.

Peadirektori asetäitja Özçelik nentis, et dokumentidega teostatavad äriprotsessid muutuvad automaatseks, otsustamisprotsessid kiirenevad, tehingute järjekorrad ja lõpuleviimise aeg lühenevad, inimeste põhjustatud vead kõrvaldatakse ja sisekommunikatsioonikanalid on muutunud paremaks.

Ettevõtte kommunikatsioonijuht Ayberk Yurtsever, kes esitas tahvli enVisioni nimel, teatas oma lühikeses kõnes, et nad õnnitlevad IETT-d nii tehnoloogiale kui ka loodusele omistatud väärtuse eest. Märkides, et tänu saavutatud paberisäästule on sadade puude langetamise ärahoidmine oluline edu, lõpetas Yurtsever oma sõnad, väljendades oma rahulolu nähes IETT-d kõige rohelisemate kontorite nimekirja tipus.

Miljonid paberid säästetakse raiskamise eest

Tänu elektroonilisele dokumendihaldussüsteemile oli tänu elektrooniliste tehingute tõttu IETT-s vähenenud paberikogusele organisatsiooni panus keskkonda järgmine:

Raiumisest päästeti 915 puud, kokku hoiti 4,5 miljonit liitrit vett, 258 tonni süsinikdioksiidi heitmeid ja 18 tonni tahkeid jäätmeid. Nii välditi nimetatud ajavahemikul umbes 7,5 miljoni A4-lehe raiskamist.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar