Izmiris algavad rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused

Izmiris algavad rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused
Izmiris algavad rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused

Izmiri pealinna omavalitsuse ja Selçuki omavalitsuse korraldatavad U18 rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused algavad 57. septembril Pamucaki rannas, kus osalevad 174 sportlast 16 riigist. 24.-27.septembril on U22 Euroopa meistrivõistlustel rannavõrkpallis parimad liival.


İzmir võõrustab rannavõrkpallis kahte rahvusvahelist organisatsiooni. İzmiri pealinna omavalitsuse ja Selçuki omavalitsuse korraldusel toimuvad Selçuk Pamucaki rannas U18 ja U22 Euroopa meistrivõistlused rannavõrkpallis. U18 rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel viibivad sportlased 16.-20. Septembrini liival. U22 rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlused peetakse ajavahemikus 24.-27. September. Kõik matšid mängitakse pandeemiliste meetmete tõttu ilma pealtvaatajateta. Mõlemad meistrivõistlused on kantud Euroopa võrkpalli konföderatsiooni (CEV) kalendrisse.

U18 Euroopa rannavõrkpallis võistleb naiste arvestuses 27 sportlast 78 erinevast riigist. Türgi Tuana Dincer-Melisa Ozdemir Özsan koos ECE-Nature esindab Ocalani paari. Meestel võistleb meistrivõistluste nimel 30 sportlast 96 erinevast riigist. See klassifikatsioon türkiye'yinecm Ayberk Gulluk-Batuhan dry, Bahadir Furkan Ramadan Kaplan-Sacit Kurt Utku Ahmet Can sharp-round esindab paari.

İzmir korraldas varem 27. – 28. Septembrini Bostanlıs BVA Balkani rannavõrkpalli meistrivõistlusi ja sai tänu edukale korraldusele EM-piletid.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar