Pealinn valmis tegutsema

Pealinn valmis tegutsema
Pealinn valmis tegutsema

Ankara pealinna omavalitsus on lõpetanud ettevalmistused "Euroopa liikuvuse nädalaks", mis toimub igal aastal ajavahemikul 16.-22. September ja mis julgustab linnu ja omavalitsusi võtma vastu ja toetama säästvaid transpordimeetmeid. Nädala avakoosoleku, kus pandeemia tõttu korraldatakse üritusi veebis, korraldab kolmapäeval, 16. septembril Ankara pealinna vallavanem Mansur Yavaş.


Ankara pealinna omavalitsus korraldab 16. – 22. Septembrini toimuval „Euroopa liikuvusnädalal“ seitsme päeva jooksul ürituste sarja.

Üritused, kus pandeemia tõttu toimuvad veebis töötoad, koolitused, intervjuud ja seminarid, algavad kolmapäeval, 16. septembril Ankara pealinna vallavanema Mansur Yavaşi pressiteatega, milles on toodud nädala eesmärk ja ulatus.

Pealinnad lähevad tööle jalgrataste järgi

Selle aasta Euroopa liikuvusnädala, kus osaleb kaks tuhat 48 linna 30 riigist, teema on "Nullemissiooniline liikuvus kõigile". „Säästva linnalise liikumiskeskkonna töötuba“, „Ohutu jalgrattasõidu koolitus“, „Jalgrattasõidu eelised transpordis“ ja „Tervislike sammude ja pedaalide vestlus“ viiakse kogu nädala jooksul tähelepanu juhtimisele nullemissioonile ja jalgrataste kasutamisele linnas.

Pealinna vabatahtlikud jalgratturid sõidavad esmaspäeval, 21. septembril ka oma töökohtadele üritusega “Lähen rattaga tööle - rattaga tööle”. Fotod ja lühikesed videod, mille nad teedel teevad, saadetakse räsimärkidele „# isebicyclelegidiyorum- # biketowork”. Pealinnakodanike pildid avaldatakse pealinna omavalitsuse veebisaitidel, sotsiaalmeedia kontodel ja City Screens'is.

Nädala programm on järgmine:

  • 16. september kolmapäev "Ankara pealinna omavalitsuse Mansur Yavaşi pressiteade"
  • 17. september neljapäev "Säästva linnalise liikuvuse töötuba"
  • 18. septembri reede "Tervislikud sammud ja pedaalid räägivad"
  • 19. septembri laupäev "Ohutu jalgrattasõidu koolitus"
  • 20. septembri pühapäev "Rattasõidu eelised transpordis"
  • Esmaspäev, 21. september "Lähen rattaga tööle - rattaga tööle"


sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar