Corona kokkulepe tööajaks Ankaras!

Corona kokkulepe tööajaks Ankaras!
Corona kokkulepe tööajaks Ankaras!

Ankara kubernerlus tegi mõningaid muudatusi kubernerluse alla kuuluvate asutuste tööajas, et minimeerida koroonaviiruse epideemia levikut. Muudatustega oli eesmärk vähendada epideemia tihedust ja leviku kiirust kontrollitud sotsiaalelu raames.


19. augustil avaldatud presidendi ringkirjaga, mis sisaldab avaliku sektori töötajate jaoks täiendavaid meetmeid, et minimeerida epideemia Covid-26 levikut, on põhimõte, et paindlikke töömeetodeid, nagu kaugtöö ja rotatsioonitöö, saab rakendada avalik-õiguslike asutuste ja organisatsioonide töötajatele, olenemata nende tööliigist.

Selles kontekstis tehti kubernerlusega seotud institutsioonide tööajast mõningaid muudatusi. Selle muudatusega sooviti vähendada inimeste tihedust kontrollitud sotsiaalse elu raames ja seeläbi kontrollida epideemia levikut.

Vastuvõetud otsusega seotud asutuste tööaeg; Seda rakendatakse neljal erineval viisil: 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00, 10.00-19.00. Asutused ja tööajad, kus tööaega muudetakse, on järgmised:sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar