Kosmosevaatluslaev Yuanwang-5 asub Vaiksel ookeanil uuel missioonil

Kosmosevaatluslaev Yuanwang-5 asub Vaiksel ookeanil uuel missioonil
Kosmosevaatluslaev Yuanwang-5 asub Vaiksel ookeanil uuel missioonil

Kosmosevalvelaev Yuanwang-5 väljus neljapäeval, 24. septembril Ida-Hiina provintsist Jiangsu. Laev täidab missiooni Vaiksel ookeanil merelt avaneva kosmose jälgimiseks. See on sama laeva kolmas reis sel aastal. Selle ekspeditsiooni ajal veedab ta 100 päeva merel ja naaseb maale 2021. aasta alguses.


Yuanwang-5 veetis 2020. aastal 143 päeva merel. Selle aja jooksul pakkus see mereseirekohustusi toetades Hiina esimest Marsi satelliiti ja telekommunikatsioonisatelliiti APSTAR-6D. Laeva meeskond oli pärast 10. augustil sadamasse naasmist uuteks missioonideks valmis ning tal oli võimalus pardal puhata ning vajalikud parandused ja korraldused teha.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar