Lexusest saab 77. Veneetsia rahvusvahelise filmifestivali ametlik sõidukisponsor

Lexusest saab 77. Veneetsia rahvusvahelise filmifestivali ametlik sõidukisponsor
Lexusest saab 77. Veneetsia rahvusvahelise filmifestivali ametlik sõidukisponsor

Elustiilibränd Lexus; Sellest sai 77. Veneetsia rahvusvahelise filmifestivali ametlik sõidukisponsorite kaubamärk, et kajastada tema kirge kinomaailma, loovuse ja innovatsiooni vastu. Selles organisatsioonis, kus osalesid maailmakuulsad nimed, toimus Lexus neljandat korda järjest.


Lexuse kõrgtehnoloogia, kvaliteetne käsitöö ja disain võitsid taas Veneetsia kinomaailma kuulsate ja tuntumate nimede imetluse. Premium tootja osales festivalil 300 mudeliga, sealhulgas täiselektriline mudel UX 36e ja selle uus ikooniline mudel LC Convertible.

Veneetsia rahvusvaheline filmifestival toob esile kino võime muljet avaldada ja vaimustada ning Lexuse soovi pakkuda klientidele suurepäraseid elamusi. Ehkki mõlemad keskenduvad kvaliteetsele meisterdamisele ja kõrgtehnoloogiate kasutamisele, on Lexuse eesmärk ka inspireerida loovust ja innovatsiooni, minnes kaugemale automaailmast.

Lexus ametliku sõidukite sponsorina; Ta saatis festivalil osalevaid näitlejaid, näitlejaid, filmitegijaid ja väärikaid külalisi. Organisatsioonis osalesid koos UX 300e ja LC Convertible'iga ka Lexuse hübriidmootoritega maasturite tootevalik, ES luksussedaan ja LC superkupee. Festivalil osalesid sellised nimed nagu Cate Blanchett, Elodie, Marracash, Anna Foglietta, Matt Dillon ja Ludivine Sagnier.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar