Mamaki omavalitsus võtab tööle 50 politseinikku

Mamaki omavalitsus võtab tööle 50 politseinikku
Mamaki omavalitsus võtab tööle 50 politseinikku

Mamaki vallas riigiteenistujate seaduse nr 657 alusel töötamiseks; Munitsipaalpolitsei määruse sätete kohaselt määratakse politseiametnik allpool nimetatud vabadele ametikohtadele tingimusel, et neil on ametinimetus, klass, palgaaste, arv, kvalifikatsioon, KPSS-i skoori tüüp, KPSS-i põhiskoor ja muud tingimused.


KOHALDAMISE ÜLD- JA TINGIMUSED:

Eespool nimetatud üldised ja eritingimused, mida tuleb järgida meie valla vabade politseiametnike kaadritele esitatavates taotlustes, on toodud allpool.

1. TAOTLUSE ÜLDTINGIMUSED:

Kandidaadid, kes taotlevad väljakuulutatud politseiametnike kaadritesse nimetamist, peavad vastama järgmistele riigiteenistujate seaduse nr 657 artikli 48 lõikes A sätestatud üldtingimustele.

  • a) Türgi kodanikuks olemine.
  • b) ei tohi ilma jätta avalikke õigusi.
  • c) isegi kui Türgi karistusseadustiku artiklis 53 nimetatud tähtajad on möödas; Riigi julgeoleku vastased kuriteod, isegi kui tahtlikult toime pandud kuriteo eest vanglakaristus või armu aasta või kauem, põhiseadusliku korra ja selle toimimise vastased kuriteod, omastamine, väljapressimine, altkäemaksu, vargus, pettus, pettus, usalduse kuritarvitamine, petmine mitte süüdi mõista pankrotikuritegude, pakkumise võltsimise, teo sooritamise võltsimise, kuriteost tuleneva vara pesemise või salakaubaveo eest.
  • d) meessoost kandidaatide sõjalise staatuse osas; millel pole midagi pistmist ajateenistusega või kes ei ole jõudnud ajateenistuse vanusesse või kui see on jõudnud ajateenistuse vanusesse, on teeninud tegevväeteenistust või on edasi lükatud või üle antud reservklassi.
  • e) vaimse haiguse või füüsilise puude puudumine, mis võib takistada tal pidevalt oma kohust täita.
  • f) täita muid väljakuulutatud ametikohtadele kandideerimise nõudeid.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar