Bursa Irgandı silla turismikorraldus

Bursa Irgandı silla turismikorraldus
Bursa Irgandı silla turismikorraldus

Bursa Osmangazi linnaosas asuv ajalooline Irgandı sild, maailma esimene basaarisild, saab ellu koos pealinna omavalitsuse korraldustega.


Irgandı Çarşılı sild, mis on olnud looduskatastroofidele ja sõdadele vastu seistes 576 aastat Bursa ajaloo tunnistajaks, valmistub olema turismi lemmik. Tuntud kui ainus sild Osmanite vahel ja mille näiteid on maailmas vaid Itaalias ja Bulgaarias, on see pealinna omavalitsuse sekkumisel turistidele populaarne sihtkoht. Praegu traditsioonilise rahvakunstiga hõivatud töötubasid korraldava basaarisilla suurim puudus on parkimiskoha puudus turiste vedavatele turismibussidele. See sillakäsitööliste suur mure kaob pealinna omavalitsuse puudutusega. Irgandı silla kirdeküljele tuleb turismibusside parkla. Muud sillakaupmeeste nõudmised täidetakse kiiresti, nii et see meeldiks kohalikele ja välisturistidele. Kui õpingud on lõpetatud; Irgandı Çarşılı sild kahekordistab oma väärtust turismi asukoha osas veelgi.

Kõne president Aktaşilt

Bursa pealinna vallavanem Alinur Aktaş külastas enne tehtavat tööd ajaloolist Irgandı silda. Koos kaupmeeste esindajatega silla poodides ringi seigelnud ning nõudmisi ja probleeme kuulanud linnapea Aktaş ütles, et turg koos bazaariga saab oma vana võlu tagasi, kui vajalik sekkumine on tehtud ja puudused kõrvaldatud. Märkides, et Bursa on koduks kümnetele ajaloolistele ja kultuurilistele esemetele, on ajalooline Irgandı sild üks neist, teatas linnapea Aktaş, et praegu on ajaloolisel sillal säilinud traditsioonilised väärtused, mis on unustatud. Linnapea Aktaş ütles: „Meil on siin kalligraafid. Esitatakse erinevaid kunste. Selles mõttes kutsun ma oma kaasmaalasi ja neid, kes Bursat külastavad, seda õhku hingama ”. President Alinur Aktaş, rõhutades, et kauplejad pöördusid nende poole basaarisilla puuduste tõttu, seetõttu toimus visiit ja ütles: „Tulime koos oma bürokraatidega ja tegime kindlaks. Kui see on võimalik, rakendame peagi ka turu silla osas kehtivaid määrusi, ”ütles ta.

1442. aastal Gökderele ehitatud Irgandı Çarşılı sillal, mis ühendab Bursa Osmangazi ja Yıldırımi linnaosa, on palju kunstimaju pärlmutrist plaaditööni.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar