Viimase 10 aasta lemmikosakond, lennundusjuhtimine

Viimase 10 aasta lemmikosakond, lennundusjuhtimine
Viimase 10 aasta lemmikosakond, lennundusjuhtimine

IRU vastavasisulises avalduses rõhutati, et lennundusjuhtimine on olnud viimase 10 aasta üks lemmikosakondi ja et nad koolitavad tulevaseid juhte, kes vastavad lennunduse juhtimise programmiga tsiviillennundussektori kvalifitseeritud personalivajadustele. Avalduses, milles rõhutati lennundusjuhtimise tähtsust üliõpilaskandidaatide tuleviku ja karjääri kujundamisel, rõhutati, et IRU pakub olulisi karjäärivõimalusi kõigile üliõpilaskandidaatidele, kelle haridus on suunatud sektoriga integreerimisele.


Istanbuli Rumeli ülikooli lennukooli peadirektor Serap DAŞ ütles sel teemal järgmist; »Meie üliõpilastel, kes õpivad majandusteaduskonnas, haldus- ja sotsiaalteaduste lennundusjuhtimise programmis, on privileeg osaleda kursustel akadeemikutelt, kellel on kogemusi lennundustööstuse erinevates valdkondades, ja neil on võimalus astuda lennundusringkondadesse. Koolitusprogrammide raames tulevad meie õpilased kokku kõigi tööstusharude tippjuhtide, kaptenipilootide ja akadeemikutega, kellel on tööstusvajadus ja kes otsustavad, millist teed nad lennunduses edendada soovivad. Hakkasime oma RumeliSEMi lennukooliga koolitama tulevasi piloote, järgides meie tsiviillennutranspordi juhtimise, tsiviillennunduse salongiteenuste ja õhusõidukite tehnoloogia programme, kasutades meie haridusmudelit ja võimalusi, mida pakume oma õpilastele. Sel aastal avatud lennunduse juhtimise bakalaureuseõppe programmiga soovime näha Rumelia noorte allkirja tsiviillennundussektori igas punktis. "

Programmi sisu kohta üksikasjalikku teavet jagades ütles Daş: „Meie eesmärk on valmistada oma õpilasi ette selle sektori jaoks nii professionaalses mõttes kui ka intellektuaalse taustaga. Kui kõik meie akadeemikud lennunduse juhtimises on aastaid töötanud sektori erinevates üksustes ja olnud juhid, pakume oma õpilastele parimal viisil teoreetilisi teadmisi ja omandame hea lennundustöötaja jaoks hädavajaliku kvalifikatsiooni. Lisaks lennunduse juhtimise üliõpilaste õppekavas sisalduvatele intensiivsetele ingliskeelsetele programmidele on nii karjääri inglise keele kursused kui ka inglise keele ettevalmistustunnid, mida nad võivad soovi korral jätkata, nii tööstuses kui ka kursustel alates ohutusest kuni turvalisuse, rahanduse, raamatupidamise, lennujaama haldamise, inimtegurite, maapealse teeninduse ja tarneahela juhtimiseni lennufirmas. Anname lõpetajatele, kellel on nõudlus ja kes valdavad hästi ärivaldkonda ”. - Hibyasohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar