ASELSAN ei aeglustu teadus- ja arendustegevuses

ASELSAN ei aeglustu teadus- ja arendustegevuses
ASELSAN ei aeglustu teadus- ja arendustegevuses

ASELSAN, mis on teadus- ja arendusprojektide arvult ülekaalukalt esimene, sai 620 projektiga nimekirjas esikoha. Teadus- ja arendustegevuse töötajate osas sai ASELSANist ettevõte, mis töötas 2019. aasta lõpu seisuga kõige rohkem teadlasi 4 tuhande 583 töötajaga. ASELSAN kulutas eelmisel aastal teadus- ja arendustegevusele 2 miljardit 975 miljonit 377 tuhat 381 TL. ASELSANil õnnestus teadus- ja arendustegevuse investeeringuid suurendada 2018. aastaga võrreldes 37,6%. ASELSAN oli üldnimekirjas teisel kohal.


ASELSAN; See on tuntud kriitiliste tehnoloogiliste võimete ainulaadse arendamise eest koos oma inseneritöötajatega, rakendades oma toodetes kõige arenenumaid tehnoloogiaid ja investeerides regulaarselt jätkusuutlikku teadus- ja arendustegevusse. ASELSAN jätkab tegevust Ankaras kolmes põhilinnakus, kus töötab üle 59 tuhande töötaja, millest 8% on insenerid.

ASELSAN; Paljudes valdkondades, nagu sõjaväe- ja tsiviilkommunikatsioonisüsteemid, radari- ja elektroonilised sõjapidamissüsteemid, elektro-optilised süsteemid, avioonikasüsteemid, kaitse- ja relvasüsteemid, juhtimissüsteemid, mereväe süsteemid, transpordisüsteemid, turvasüsteemid, energia- ja energiajuhtimissüsteemid ning tervishoiusüsteemid See pakub võtmed kätte lahendusi, sealhulgas disain, arendus, tootmine, integreerimine, moderniseerimine ja müügijärgsed teenused. Suureneva ekspordiga ASELSAN; See tõuseb igal aastal maailma 100 parima kaitsetööstuse organisatsiooni nimekirjas, kus see regulaarselt toimub ja on 2020. aasta seisuga 48. kohal.

R & D 250 uuring, tänavune R & Gear, mis paljastab Türgi suundumusi, nagu ka eelmistel aastatel, sel hetkel ilmneb ka reisi lisaväärtus. Selle aasta aruanne; Tööstus- ja teabeministeerium, mille pakuvad Türgi ekspordi paremusjärjestuse 250 parimat ettevõtet koos tehnoloogiaga heakskiidetud teadus- ja arenduskeskuse ministeeriumist koos ettevõtete teadus- ja arendustegevuse keskusega ning 500 teadet nende uurimisvaldkondadest ja Borsa Istanbuli ettevõtete avalik avalikustamisplatvorm (KAP) koostati tehtud avaldustest lähtudes. Uuringute alus on; Ettevõtete teadus- ja arenduskulud 2019. aastal, 2020. aastaks kavandatud teadus- ja arendustegevuse kulutused, teadus- ja arendustöötajate arv, saadud teadus- ja arenduskeskustes 2019. aastal; patentide arv, kasulike mudelite arv, disainilahenduste registreerimiste arv, kaubamärkide arv ja teadus- ja arendustegevuse toetustest kasu saamise määr 2019. aastal.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid