Toimub FIFA 2020 e-spordi turniiri auhinnagala

Toimub FIFA 2020 e-spordi turniiri auhinnagala
Toimub FIFA 2020 e-spordi turniiri auhinnagala

Auhinnatseremoonia toimus FIFA 19 e-spordi turniiril, mis viidi ellu koostöös Gaziantepi pealinna omavalitsuse ja Gaziantepi ülikooli elektroonilise spordikogukonnaga, et võimaldada noortel oma sotsiaalset tegevust uut tüüpi koronaviiruse (Kovid-2020) protsessis kasutada ennetavate kaitsemeetmetega.


"Ärisõbralik linn" Türgi liikumise mõistmisel jätkab Gaziantepi kasutamist sporditegevuse kesklinnast. Gaziantepi ülikool toetab kogukondlikku koostööd FIFA-s, mis korraldati 2020. aastal E-Sporditurniiril. Metropolitani omavalitsus tagab konkurentidele edu 455 inimese kraadides pidas presidendiametis autasustamist. Tseremoonial kingiti sülearvuti Mehmet Can Özyurtile, 1. Ali Keskinile ja 2. Furkan Küneşile, kes saavutasid 3. koha rostrumi.

KOLMANDUSESSE sisenenud võistlejad rääkisid turniirist

Turniiril esikoha saanud Mehmet Can Özyurt juhtis tähelepanu asjaolule, et ta oli väga nauditava korralduse tunnistaja ja ütles: „Gaziantepi pealinna omavalitsuse poolt sellise ürituse allkirjastamine tegi meid õnnelikuks. Olen e-sporti armastanud nii kaua, kui end mäletan. "Sellistel võistlustel on tegelikult eriline tähtsus, kuna hoida noori ja lapsi halbadest harjumustest eemal."

2. Ali Keskin ütles, et osales üritusel Şanlıurfast ja ütles: „Turniir oli väga hea. Ka osalemine oli tihe. Korraldatud turniiril on mõlema jaoks Türgi Gaziantepi jaoks kindlasti eriline koht, "sõnas ta.

Oma esinemisega kolmandaks tulnud Furkan Küneş ütles, et turniir oli väga konkurentsivõimeline, ja ütles: „Turniiril osaleti intensiivselt. Aitäh kõigile, kes korraldamisele kaasa aitasid. Võin öelda, et turniir on tulnud noortele väga produktiivne. Ma tahan, et sellised üritused jätkuksid. E-Sporis on väga häid andeid. Need anded avalduvad ka sellistel turniiridel. "

Pärast autasustamist tegi pealinna omavalitsuse linnapea Fatma Şahin foto turniiril kraadi saanud konkurentidega.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar