Boztepest sai peaaegu Ordu külalistetuba

Boztepest sai peaaegu Ordu külalistetuba
Boztepest sai peaaegu Ordu külalistetuba

Boztepest, mis on Ordu pealinna omavalitsuse tehtud töö tulemusel uuenenud näoga turistide tähelepanu keskpunktis, on saanud „Ordu külalistetuba“.


Ordu linnas Altınordu linnaosas asuv Boztepe, mis on üks linna olulisi turismiatraktsioone, sai inimeste vajadustele vastavalt koostatud ja tänapäevase projektiga hoopis teise ilme. Boztepes tehtud töö, mis võõrustab oma uuenenud näoga tuhandeid kohalikke ja väliskülalisi, pälvis kodanikelt täielikud hinded.

"See on saanud ORDU-le ilmumise"

Kodanikud ütlesid, et Boztepe sai tehtud tööga Ordule sobiva välimuse, öeldes: „Jalakäijad saavad nüüd mugavalt sisseoste teha, kuna sõidukid ei sisene. See on Ordu silmaõun. Pakutavad teenused on olnud igas mõttes väga head. Teosed muutsid ka Boztepe nägu ja muutusid Ordu vääriliseks. Täname oma valda teenuse eest. Kutsume kõiki üles tulema vaatama meie armee iludusi ”.

LOODUSEGA ÜHILDUV

Kui Boztepe müügiosakondade ja maastikukorralduse projekti raames loodud teljele, mis viidi ellu 7 meetri laiusel ja 450 m pikkusel liinil, rakendati 27 müügikioskit, kaeti sõidukiliiklusele suletud kõnnitee samuti begoniitkiviga, pakkudes kodanikele kaasaegset mugavust liikuda.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar