Bussijuht tõstis häiritud reisija Denizlis haiglasse

Bussijuht tõstis häiritud reisija Denizlis haiglasse
Bussijuht tõstis häiritud reisija Denizlis haiglasse

Hinnati bussijuhti, kes tõi haige reisija Denizli Metropolitan Municipality bussiga haigla kiirabiteenistusse.


Denizli Metropolitan Municipality Transport Inc.-le kuuluval Babadağlılar Toki - bussijaama liinil 360 toimunud üritus toimus eile (20. oktoober 2020) õhtul. Ta nägi, et reisija haigestus bussisõitja 20 BLD 71 bussijuhi Bülent Deyneli juhtimisel. Selle peale viis bussiliinilt lahkunud ja Servergazi riigihaiglasse suunanud Deyneli naisreisija üllatunud pilkude saatel kiirabisse. Üritus, mida ümbruskonna kodanikud vaatasid, kanti ka sotsiaalmeediasse. Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. Bussijuhi sellist käitumist hinnati kõrgelt.

Meie reisijad on meile usaldatud

Bussijuht Bülent Deyneli selgitas, et kasutas eile õhtul bussi numbrit 360, öeldes: „Üks meie reisijatest jäi Adaleti linnaosas haigeks. Kui tema seisund oli halb, sõitsin bussiga kohe haigla avariipunkti ukse juurde. Andsin meie reisija üle meditsiinimeeskondadele ”. Teatades, et Denizli pealinna omavalitsuse bussireisijad on neile usaldatud, ütles Deyneli, et nad täidavad oma humanitaarkohustust.


sohbet

Feza.Net

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar

Seotud artiklid ja reklaamid