Yusufeli tamm hakkab järgmisel aastal vett hoidma

Yusufeli tamm hakkab järgmisel aastal vett hoidma
Yusufeli tamm hakkab järgmisel aastal vett hoidma

Jätkates oma külastust Artvini juurde, uurides Yusufeli tee- ja tunneliehitusi, ütles transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu: „Meie sõbrad teevad kõvasti tööd Yusufeli tammi ja Yusufeli paisuteede võimalikult kiireks ehitamiseks. Loodan, et need kohad saavad järgmisel aastal kuju. Tamm hakkab vett hoidma. Ka meie teed aktiveeritakse, ”ütles ta.


Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu jätkab kontakte Artvinis. Yusufeli tee- ja tunneliehitusi uurinud minister Karaismailoğlu ütles ajakirjanikele, et Yusufeli tamm on kõrguselt maailma suuruselt kolmas tamm.

Karaismailoğlu, kes väitis, et ümberasustusteede tööd toimuvad pühendunult tänu sellele, et olemasolevad paisuga seotud teed on uputatud, ütles Karaismailoğlu: „Valmistame siin 69 kilomeetri pikkust teed. 56 kilomeetrit neist teedest on ehitatud tunneliteks. Meil on Artvinis 51-kilomeetrine tunnelitee. Kuni 2003. aastani oli tunneli kogupikkus Türgis 50 kilomeetrit, samas kui Artvinis on praegu saadaval 51-kilomeetrine tunnel. Kogu Artvin saab üle 56 kilomeetri pikkuse tunnelitee koos teedega, mille ehitasime Yusufeli tammi jaoks 100 kilomeetri kaugusel.

Türgi Artvini üks kaunimaid nurki on Karaismailoğlu, "jätkame Artvini väärt investeeringut. 69-kilomeetrine tee pole ainult tamm, vaid ehitame ka teid, mis siin elu ülal hoiavad. Neid viise on vaja elu jätkumiseks. Nende teedega korraldatakse ümber ka Artvin-Erzurumi, Artvin-Ardahani, Artvin-İspiri teid. See osaleb mugavamatel ja ohututel teedel. "

»Yusufeli tammi projekt annab tööd 5 tuhandele inimesele»

Karaismailoğlu ministrid, märkides, et umbes 5 tuhat töötajat, kes on tehtud Yusufeli tammi ja tammi raames, tõid Türgi Artvin välja, et nad teevad väärilisi projekte.

Türgi lisab lisaväärtust, rõhutades samas, et nad kannavad vastutust näidisprojekti tegemise eest ministrite maailmale. Karaismailoğlu sõnad jätkasid järgmist:

„Meie sõbrad teevad kõvasti tööd, et Yusufeli tammi ja Yusufeli tammiteed võimalikult kiiresti lõpule viia. Loodan, et need kohad saavad järgmisel aastal kuju. Tamm hakkab vett hoidma. Ka meie teed on töökorras. Tunnelites oleme 65 protsendi tasemel. Viaduktides ja sildades oleme 85 protsendi tasemel. Meie eesmärk on muuta need kohad nende tegelikuks identiteediks järgmisel aastal ja tõsta nende elukvaliteeti. Paisu valmimine ja teede rajamine lisavad piirkonnale majanduslikku väärtust. "

"Töötame kõvasti 3 miljoni lennuväljaga lõpuleviimise nimel"

Märkides, et üks piirkonnale lisaväärtust loovaid projekte on Rize-Artvini lennujaam, ütles minister Karaismailoğlu: „Seal on ka palavikuline töö. Ehitame lennujaama 3 miljoni ruutmeetri suurusele täitealale. Toome oma majandusse 3 miljonit ruutmeetrit lennujaama. Jällegi teeme kõvasti tööd 3-miljonise lennuvälja lõpuleviimiseks. See on üks olulisemaid lennujaamu, üks kõige silmapaistvamaid lennujaamu piirkonna piirkonnas. Kui Rize-Artvini lennujaam on valmis, lisab see suurt väärtust nii Rize'ile, Artvinile kui ka Musta mere idaosa piirkonnale. Kui see on lõpule jõudnud, on see oluline projekt, mis annab selle piirkonna majandusele, tööhõivele ja turismile palju lisaväärtust ”.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar