Kus on Elmadaği suusakeskus, kas majutusvõimalusi on?

Kus on Elmadaği suusakeskus, kas majutusvõimalusi on?
Kus on Elmadaği suusakeskus, kas majutusvõimalusi on?

Elmadaği suusakeskus on Yakupabdali küla piires asuv suusakuurort, mis asub Elmadaği põhja nõlval, 17 km Ankarast kagus, 10 km kaugusel Mamaki ringteest.

Elmadaği suusakuurordi rajatis


Ankara noorte- ja spordiprovintside direktoraadile kuuluv suusamaja on avatud sportlastele. Nende organisatsioonide liikmed kasutavad METU-le, Hacettepe ülikoolile, Ankara ülikoolile, Gazi ülikoolile, Ankara mägironimise suusa- ja talispordi spetsialiseerumise klubi ühendusele kuuluvaid suusamaju. Lisaks on seal neljatärnihotell ja kaks eraomandis olevat restorani. Seal on õhujõududele kuuluv teleski rajatis, mootorsaan ja kohvik.Viimasel ajal on paigaldatud ka kaks kunstlumemasinat. 548 m pikkuse teleskoki kandevõime on 720 inimest tunnis. Suusakeskusesse pääseb ülikooli sõidukitega, munitsipaalbusside või erasõidukitega. Suusahooajaks peetakse jaanuari-märtsi kuusi, lume paksus on sel perioodil tavaliselt 30-60 cm. Suusakeskus asub 1500-1850 meetri kõrgusel merepinnast. Raja kogupikkus on 700 meetrit, lennurajad on puudeta.

Kuna piirkond sobib kevadel ja suvel loodusretkedeks, on rajatised avatud aastaringselt.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar